Efterårs sæsonen har aldrig været så travl som i år på den spanske Solkyst.

De danske golfere og tennis spillere har valgt at drage sydpå til de mere solrige himmelstrøg, og nyde efteråret med masser af golf /tennis og dejligt samvær med andre danskere som har længtes efter at komme tilbage til de spanske destinationer.

Efter at have måttet undvære det i halvandet år, er der nu fuld gang i ”after-golf” og glade gæster. Amin Jensen har gæstet Mojacar og RSB Golf, han underholdt de danske gæster, alle var meget imponeret over hans optræden, og gav ham stående bifald.

Også Estepona og Atalaya er godt besøgt i år, og vejret har virkelig været med os…
“Destinationerne Mojacar og Aguilas er blevet utrolig populære,indenfor de sidste år og der er allerede meget optaget i forårssæsonen,
da næsten alle gæsterne vælger at komme igen år efter år. Der er meget mere end kun Golf og Tennis, der er meget kultur i området, og vi har jo erhvervet os det 19 Hul i år i Mojacar, hvor vi både har haft Bridge aftener, set Danmark spille fodbold, internationale Tennis turneringer og så
selvfølgelig den daglige ”after-golf”, siger Pia Carlsson
Vi synes det er en god ide at mixe golf /Tennis med god underholdning og socialt samvær, så man får et afbræk i hverdagen, og noget at se tilbage på, når man er kommet tilbage til det kølige nord.”

Flere af vores destinationer er ideelle til kombination af tennis og golf, eller hvis man bare ønsker en af delene skræddersyer vi opholdet efter behov.

Forrige artikelDavis Cup: Efter sejr i doublen sikrede August Holmgren oprykning i ren opvisning
Næste artikelCaroline sætter sidste serv i den royale arena
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.