2 sikre sejre i 2. sæt mod Great Britain blev kronen på værket, da Holger, Elmer og Arthur afsluttede en fornem EM turnering, som cementerede at de danske U12 drenge er de bedste i Europa

Ovenstående billede, som DTF har givet Tennisavisen lov til at benytte, viser de stolte vindere af 2015 Tennis Europe Winter Cups by Head B12 (U12 Drenge) Holger Vitus Nødskov Rune (HIK), Elmer Møller (Aarhus 1900), Arthur Leonhard Linck (KB) og en meget stolt og tlfreds holdkaptajn, juniorlandstræner Jens Anker Buus Andersen (det er ham, der står bagest).

Resultattavlen i forgrunden viser stadig resultatet af 1. singlen, hvor Holger sikrede den danske 2-0 sejr, da han vandt 6-3, 6-1 over Derrick Chen i en kamp, der varede 1 time 40 minutter.

Forinden havde Elmer lagt grunden til triumfen, da han på nøjagtig 1 time vandt 2. singlen 6-1, 6-2 over Jack Pinnington Jones.

Da finalen hermed var afgjort, blev der ikke spillet double.

Stort tillykke til de seje drenge og landstræneren samt til dansk tennis, som kan være pave-stolte over at råde over en årgang, som ikke findes bedre i Europa.
Forhåbentlig kan denne præstation være en inspiration for andre, og samtidig bidrage til fortsat større interesse og fokus på danske tennis-talenters udvikling.

Forrige artikelWroclaw Challenger: Løchte sikkert videre til Kvalifikationsfinalen
Næste artikelWTA Pattaya City: Daniela Hantuchova vandt Finalen
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.