Siegemund fortsætter sin strålende sejrsrække i Stuttgart. I semifinalen besejrede Laura Siegemund den topseedede Radwanska. Nu kommer det til en duel mod Angelique Kerber i finalen.

Kvalifikationsspilleren Laura Siegemund fortsatte sin eventyrlige rejse og er fuldstændigt overraskende endt i den første tyske finale i WTA-turneringen i Stuttgart.
Siegemund besejrede Agnieszka Radwanska efter endnu en fyrig match, der varede 1 time og 23 minutter med 6: 4, 6: 2 og fejrede derefter den største succes i sin karriere.

“Jeg er overvældet og målløs Og det sker ikke så tit,” sagde finalisten mens hun kiggede på vinderbilen. ” Den bliver nu i Tyskland”

I finalen skal Siegemund søndag (13.30) møde den forsvarende mester Angelique Kerber (der kommer fra Kiel). Australian Open vinderen havde tidligere på dagen sendt Petra Kvitova (Tjekkiet / WTA nr. 7) ud med 6:4, 4: 6, 6:2.

For den 28-årige Siegemund var det den tredje sejr i træk over en top ti spiller på tre dage. Psykologien var vendt mod verdens nummer to Radwanska. Allerede i anden runde vandt Siegemund over Simona Halep (WTA nr. 6) og i går i kvartfinalen Roberta Vinci (Italien / No. 8).

Siegemund begejstrede de 4600 tilskuere i den udsolgte arena igen med sin variable kraft- og effektfulde tennis. Med sine 18 vindere tog outsideren efter 43 minutter første sæt. Selv viste Siegemund ingen tegn på nervøsitet og gav ikke Radwanska en chance.

Således vil der være en tysk vinder i Stuttgart turneringen for femte gang. Siegemund er nu hoppet 29 pladser i den aktuelle rangliste og er nu nr. 42. Vinder hun søndag vil hun være nr. 36.

Anke Huber havde vundet turneringen, som indtil 2005 blev afholdt i Filderstadt lige uden for Stuttgart, i 1991 og 1994. I 2011 vandt Julia Görges – og sidste år Kerber.

Forrige artikelStuttgart 2016 – Siegemund viser grustennis af klasse
Næste artikelITF Junior Nottingham: Clara Tauson i 2. finale i sin tredje ITF-turnering
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.