På KB er det finaledag i KB Sommer Cup, en GPS turnering med flotte pengepræmier. Hos både damerne og herrerne er det de topseedede som i dag udkæmper finalerne. Turneringen er både en junior- og en seniorturnering, så der er flot finaleprogram i dag.

Hos damerne mødes Karen Barritza, Birkerød og Anastasia Yakimova, Fruens Bøge. Karen som for nylig vand det danske mesterskab vandt forholdsvis enkelt 6-3 6-2 over den unge fremadstormende Rebecca Munk Mortensen fra KB i semifinalen, mens Anastasia gjorde det samme mod en anden ung talentfuld spiller fra KB, Vilma Krebs Hyllested, med cifrene 6-4 6-1

Herrernes finale står mellem formstærke August Holmgren, Gentofte, som senest vandt Leschly Cup og Johannes Ingildsen, KB. I semifinalen var August ude i en drabelig fight med en anden KBer, Simon Friis Søndergaard. Efter en særdeles velspillet kamp vandt topseedede August med 7-5 6-7 6-4. I den anden semifinale stod Johannes Ingildsen overfor Philip Hjorth, Lyngby, og den trak KBeren sig sejrrigt ud af med cifrene 6-2 6-4.

Der er således lagt op til nogle interessante og spændende finaler på KBs anlæg på Peter Bangs vej. Vejret er fantastisk og der er gratis adgang, så det er bare med at møde op!

Dagens finaleprogram ser således ud:

Kl. 10:00 U12 HS Kat. G – Gabriel Maciel Araujo Pyndt, KB [1] – Andreas Philip Cort Maleeva Hansen, Gentofte [2]

Kl. 10:00 U12 DS Kat. G – Sophia Tølbøl Bergqvist, KB [4] – Victoria Flintholm, Fruens Bøge [2]

Kl. 10:00 U14 HS Kat. G Christoffer Thielsen, KB [5] – Amir Albeg, Lyngby [3]

Kl. 10:00 U14 DS Kat. G Emma Louise La Cour Asboe, Vedbæk – Sarah Suljadzic, HRT [2]

Kl. 11:00 Senior DS Kat. G Karen Barritza, Birkeød [1] – Anastasia Yakimova, Fruens Bøge [2]

Kl. 11:00 U18 HS Kat. G Lukas Goldstein Wendelboe, KB [4) – Asger Emil Ildor, Lyngby[3]

Kl. 12:30 Senior HS Kat. 2 Andreas Fürst, HIK – Jacob Strabo, HRT [3]

Kl. 12:30 Senior HS Kat. G August Holmgren, Gentofte [1] – Johannes Ingildsen, KB [2]