Søndag blev finalerne ved SM indendørs afgjort. Hos kvinderne levede Karen Barritza, Birkerød, op til sin seedning som nr. 1 og vandt meget overbevisende over den unge KBer Vilma Krebs Hyllested med cifrene 6-0 6-2.

Hos herrerne blev guldmedaljen hængt om halsen på Sebastian Grundtvig, HIK efter at han havde besejret sin tidligere klubkammerat, Oskar Brostrøm Poulsen fra Gentofte; sejren blev på 6-1 7-6.

Stort tillykke til medaljetagerne

Dette års SM var præget af corona-restriktioner, for der blev kun spillet single i mesterrækken hos henholdsvis damer og herrer. Desuden var antallet af deltagere i de to rækker også yderst restriktions-begrænset, eftersom de kun var spillere som opfyldte kravene for kategorien “professionelle spillere”, som kunne deltage.

En eftertanke
Og så blev mesterskaberne også ramt af mange afbud, så alt for mange kampe blev vundet på w.o. Især var den ene halvdel i damernes række hårdt ramt, og de mange afbud både umiddelbart før turneringsstart, men også afbud under turneringen, skæmmede en prestigefyldt turnering som ellers normalt har stor opbakning. Generelt er sene afbud blevet et stadig større problem i danske turneringer, og her er en opgave for DTF, måske i samarbejde med et repræsentativt udvalg, at finde løsninger på denne stadig større uskik. For turneringsarrangøren er det meget frustrerende, og vi skal nødig se at udbuddet af turneringer bliver mindre som følge denne kedelige trend i dansk tennis.