Denne weekend spilles der om titel og medaljer når slutspillet starter i morgen kl. 09.00 på KBs anlæg på Peter Bangs Vej på Frederiksberg. Fire hold har kvalificeret sig til slutspillet, KB, Gentofte, HRT og B 93. Som vinder af grundspillet kunne KB vælge semifinalemodstander, og de forsvarende mestre valgte at spille mod B 93, og dermed blev det Gentofte mod HRT i den anden semifinale. KB må bære favoritværdigheden, men vil helt sikkert blive udfordret af de øvrige hold, som alle har høj kvalitet.

Semifinalerne i morgen kl. 09.00 spilles således:

KB – B 93
De forsvarende mestre fra KB bliver udfordret i lørdagens semifinale. KB har brugt et wild card på Clara Tauson, og det styrker selvsagt holdet enormt med en sådan kapacitet på toppen, men B 93s mange udlændinge er alle særdeles kapable, og KBs unge spillere vil uden tvivl blive presset til at yde deres bedste. KB bør vinde 1. og 4. singlerne, men 2. og 3. singlerne er mere åbne, måske med en svag fordel til B 93. Doublerne vil meget sandsynligt komme i spil, og her ser holdene jævnbyrdige ud. Vi tipper 4-2 til KB.

Holdopstillinger:
1. DS: Clara Tauson – Anna Klasen
2. DS: Rebecca Munk Mortensen – Sofie Oyen
3. DS: Natacha Schou – Romy Kölzer
4. DS: Vilma Krebs Hyllested – Nicoli Attili Pereira


Gentofte – HRT

De to hold mødtes i sidste weekend i grundspillets sidste runde,og her vandt Gentofte md 4-2, men mens Gentofte er i samme opstilling, så har HRT rykket Elena Jamshidi ind på andensinglen. Den ændring som styrker HRT ift. nederlaget i lørdags, gør nordsjællænderne til favorit i alle fire singler. Vi tipper 4-0 til HRT.

Holdopstillinger:
1. DS: Emilie Francati- Johanne Svendsen
2. DS: Augusta Grau Kristensen – Elena Jamshidi
3. DS: Frederikke Alberte Pape – Mille Mørk
4. DS: Emma Håkansson – Emma Kamper Malmkjær

Forrige artikelTE/ITF Junior: Flest danske piger markerer sig på ITFs junior-rangliste
Næste artikelSlutspil: Kan KB detroniseres?
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.