Novak Djokovic fortsætter, hvor han slap

517109301SJ00128_Barclays_A
Novak Djokovic. Foto: Getty Images 2014

Serbiske Novak Djokovic, verdensetter og forsvarende mester, stod i sin 6 Australian Open finale, og med sejr i de 5 tidligere forsøg, virkede det som om, serberen var urørlig i finaler Down Under. På den anden side af nettet stod, for 5. gang Down Under, skotten Andy Murray. Andy Murray havde været i finalen her fire gange tidligere, men endnu uden held med at løfte trofæet.

Andy Murray, der i nærmeste fremtid bliver far, havde udtrykt sig, at skulle hans kone (Kim Sears, red.) gå i fødsel, og han skulle spille finale, så ville han uden tøven trække sig fra finalen for at komme med til fødslen. Dette skete dog ikke, og Andy Murray kunne spille finalen og kæmpe med om sejr.

Novak Djokovic havde dog ikke de store planer om at give skotten nogle barselsgaver eller billige point, og efter 1. sæt lignede serberen da også en, der havde tænkt sig at gøre den finale kort. Novak Djokovic sejrede med 6-1 i første sæt, og Andy Murray lignede en, der ikke vidste, hvad han skulle stille op. Langsomt, stille og roligt åd han sig dog mere og mere ind i kampen, men for 5. gang måtte han se modspilleren løfte trofæet Down Under.

Novak Djokovic kunne juble over sejr i tre sæt med cifrene 6-1, 7-5, 7-6(3) efter 2 timer og 53 minutter.

Forrige artikelITF Junior Peru: Philip Hjorth videre efter sejr over Karl Friberg
Næste artikelATP Sofia: Frederik Løchte Nielsen ude efter en kamp
Avatar photo
Kristian Asbjørn Korsgaard er 31 år og har spillet tennis siden 2005. Pt. spiller han i Hobro Tennisklub. Kristian har været tennisentusiast i mange år med særlig interesse for WTA-touren. Han ser så meget tennis som muligt for at holde sig opdateret og kunne ajourføre læserne på Tennisavisen.dk.