I denne uge stillede Frederik Løchte Nielsen op til ATP turneringen i Sofia, sammen med luxembourgske Gilles Müller.

Løchte Nielsen har tidligere fortalt tennisavisen, at han i år vil satse lidt mere på double, for blandt andet, at kunne spille Grand Slams. Dette kræver point fra de større turneringer, og er en af grundende til at Løchte Nielsen ikke spiller single denne uge. Dette afspejles også på seneste verdensrangliste, hvor Løchte akkurat har sneget sig tilbage i top 100 på ranglisten for doublespillere, imens han med et fald på 44 pladser, aktuelt er nr. 422 i single.

Løchte Nielsens tilbagevending til top 100, blev dog ikke fejret bedst muligt, efter to sæt, som kunne være gået begge veje, så måtte Nielsen/Müller forlade turneringen med nederlag 7-5, 6-3 til det rent tyske par Alexander Peya og Phillip Petzschner

I første sæt holdt begge par serv indtil stilling 6-5, hvor Løchte skulle serve for tiebreak, kommer parret hurtigt bagud 0-30. Det lykkedes for Nielsen/Müller at bringe scoren på 40-40, men pga. reglen om deciding point, så blev der kun spillet en bold mere i det sæt. Den rent tyske konstellation tog sættet, efter en netbold af Løchte.

Starten af andet sæt fulgte samme opskrift, indtil stillingen 4-3, Løchte skulle igen serve for at holde trit, men han måtte sig se brudt blankt og det tyske par førte herefter 5-3. Tyskerne lod i det efterføgende serveparti en lille åbning være mulig, da de hurtigt var bagud 15-30, men det blev også sidste gang de havde foræret point væk, og de kunne række armene i vejret efter sejr 7-5, 6-3.

Forrige artikelSerbisk motor virker ustoppelig
Næste artikelITF Junior Peru: Philip Hjorth igen lige ved og næsten
Avatar photo
Fra sidelinjen følger jeg alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Derudover er jeg betaget af fremtidens stjerner Borna Coric og Alexander Zverev.