Turneringen i Paris er den sidste af årets ni ATP Tour Masters 1000 turneringer, og således er hele verdenseliten med.

Rolex Paris Masters er også den sidste turnering inden ATP Nitto finalestævnet i London i november, og dermed også sidste chance for spillerne til at kvalificere sig til London. For der er stadig to pladser til finalestævnet at kæmpe om, hvilket også giver gode muligheder for betting på Paris Masters tennis for de spillelystne.

Rafael Nadal, Novak Djokovic, Roger Federer, Juan Martin del Potro, Alexander Zverev og Kevin Anderson er alle sikker på en plads blandt de otte som spiller sæsonafslutningen i London. Lige nu indtager Marin Cilic og Dominic Thiem de to sidste pladser, men Kei Nishikori og John Isner bider dem i haserne, om de sidste pladser.

Bortset fra del Potro, som har valgt at pleje sin skade for at blive klar til London, så er alle de store navne med i Paris, og det med god grund for Rolex Paris Masters er en særdeles prestigefyldt titel, og desuden sidste chance til at få bekræftet formen inden London-eventen.

Federer kommer lige fra sin niende turneringssejr i Basel, og hans turneringssejr nr. 99 i karrieren. Den schweiziske tennislegende synes ustoppelig, og virkelig ramt formen på det rette tidspunkt. Roger Federer har sat øjnene på titel nr. 100 og det skal være i Paris.

Det bliver dog på ingen måde en let for ham at vinde i Paris, for Novak Djokovic er nok i sit livs form for tiden og serberen har 33 Masters titler, en færre end Nadals rekord på 34, og Djokovic kan desuden overtage den øverste plads på verdensranglisten fra spanieren, såfremt han når længere i turneringen end Nadal.

Verdensranglistens etter, Rafael Nadal, har holdt en turneringspause, netop for at blive klar til Paris og London, og han siger selv at han kommer topmotiveret til Paris for at forsvare sin førsteplads på i verden, men da Nadal aldrig har vundet i Rolex Paris Masters, så er det nok på tide, såfremt den tomme plads i det overfyldte trofæskab skal fyldes ud.

Forrige års vinder, amerikaneren Jack Sock, er også med i Paris, men han har ikke kunnet finde forrige års gode spil hele sæsonen, men måske tilbagevenden til arenaen i Paris vil give ham fornyet kraft, for det var her han i 2017 vandt sin karrieres hidtil største sejr.

Værd at bemærke er det at bulgarske Grigor Dimitrov har valgt at tilknytte en af tennissportens allerstørste navne, Andre Agassi, til sit team under turneringen.

Det øvrige felt vil ikke gøre det let for The Big 3, så alle der elsker god tennis vil den kommende uge blive budt på et overflødighedshorn af intensitet, spænding og fremragende tennis.