Rafael Nadal har på det seneste trukket flere overskrifter udenfor banen i stedet for inde på banen. For nyligt kunne vi læse om at Nadal sammen med Roger Federer har dannet en fælles front mod Novak Djokovic, som er formand for herrernes spillerråd.

Dette kommer i kølvandet på at den engelske ATP-direktør Chris Kermode fik afvist sin ansøgning om kontraktforlængelse og i den forbindelse føler flere af tennisspillerne at repræsentanter som Djokovic ikke gør sit arbejde godt nok, når det kommer til  kommunikationen. spillerråd.

Dette kommer i kølvandet på at den engelske ATP-direktør Chris Kermode fik afvist sin ansøgning om kontraktforlængelse og i den forbindelse føler flere af tennisspillerne at repræsentanter som Djokovic ikke gør sit arbejde godt nok, når det kommer til  kommunikationen.

Federer og Nadal mødtes for at tale om fremtiden. Federer prøvede også på at mødes med Djokovic, men det lykkedes ikke, da den serbiske topspiller ikke havde tid. Nadal havde til gengæld både tid til at mødes med Federer samt at åbne et nyt sportskompleks op i Mexico.

Fokus på investering i forretning

Rafael Nadal er normalt i fokus til store tennisturneringer på ATP-touren og når der skal placeres touren og når der placeres sportsvæddemål på store finaler som fx da den spanske tennis stjerne vandt French Open for 11 gang sidste år eller ved French Open i år hvor Nadal har odds 1.90, hvis han vinder denne også.

Men Nadal er også en forretningsmand, der allerede nu fokuserer på fremtiden, når han er færdig som aktiv tennisspiller. Derfor investerer han i forretning inden- og udenfor Europa og den seneste tilføjelse er altså hans nye sportskompleks Rafa Nadal Tennis Centre de Costa Mujeres i Mexico.

French Open for 11 gang sidste år. Men Nadal er også en forretningsmand, der allerede nu fokuserer på fremtiden, når han er færdig som aktiv tennisspiller. Derfor investerer han i forretning inden- og udenfor Europa og den seneste tilføjelse er altså hans nye sportskompleks Rafa Nadal Tennis Centre de Costa Mujeres i Mexico.

Nadal var netop i Mexico for nylig, da han deltog i tennisturneringen Acapulco International. Her røg den spanske sportsstjerne ud af tennisturneringen efter at Acapulco International. Her røg den spanske sportsstjerne ud af tennisturneringen efter at han tabte opgøret mod Nick Kyrgios.

Størstedelen af publikum havde ellers håbet på at Nadal ville have vundet opgøret, da Kyrgios ikke opførte sig pænt overfor dem i løbet af opgøret.Kyrgios ikke opførte sig pænt overfor dem i løbet af opgøret.

Kilde: Pixabay

Selvom at Nadal røg ud af Acapulco International, så blev han altså i Mexico for at åbne sit nye sportskompleks ti dage senere. Det nye sportskompleks betyder at drømmen er blevet til en realitet på baggrund af et samarbejde med Palladium Hotel Group.

Helt specifikt så er Rafa Nadal Tennis Centre blevet en del af det flotte hotel Grand Palladium Costa Mujeres Resort & Spa.

Acapulco International, så blev han altså i Mexico for at åbne sit nye sportskompleks ti dage senere. Det nye sportskompleks betyder at drømmen er blevet til en realitet på baggrund af et samarbejde med Palladium Hotel Group.

Helt specifikt så er Rafa Nadal Tennis Centre blevet en del af det flotte hotel Grand Palladium Costa Mujeres Resort & Spa.

Fokus på de kommende mexicanske stjerner

Centret fokuserer på “Nadal systemet” og det er det første center udenfor Spanien, som har netop det fokus. Ideen er at de der ønsker at spille tennis på ferien, og dem der ønsker at blive bedre til tennis kan udnytte muligheden for at besøge det nye sportskompleks. Det er også planen at det skal være med til at støtte fremtiden for mexicansk tennis.

I forbindelse med inagurationen af sportskomplekset åbnede Nadal også op for muligheden for, at de mexicanske talenter kan besøge hans sportskompleks hjemme på Mallorca i Manacor. Nadal bekræftede at han og resten af hans hold ønsker at gøre en indsats for at hjælpe børn og teenagere fra Mexico.

inagurationen af sportskomplekset åbnede Nadal også op for muligheden for, at de mexicanske talenter kan besøge hans sportskompleks hjemme på Mallorca i Manacor. Nadal bekræftede at han og resten af hans hold ønsker at gøre en indsats for at hjælpe børn og teenagere fra Mexico.

Nadal talte også om Jaume Munar, som er den første “top 100” tennisspiller fra hans tennisakademi i Manacor. Her nævnte Nadal at takket været Munars motivation og ønske om at forbedre bliver han bedre og bedre. I samme forbindelse talte han om skader og at det svært at holde smerten ud, men at det er en del af livet og at det vigtigste er at forblive motiveret.

Forrige artikelHotel Crowne Plaza indgår partnerskab med Clara Tauson
Næste artikelRanglister og Entrylister uge 16 og følgende uger
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.