For få måneder siden stoppede cheftræner Lotte Gundtoft og nu har direktør Kristoffer Jørgensen også valgt at stoppe sit virke i den odenseanske tennisklub.

Han er for de fleste personificeringen af banerne og klubben i ådalen i Odense. Først under navnet OB tennis og siden Tennis Club Odense har Kristoffer Jørgensen haft en stor del af sit liv i tennisklubben. Først som aktiv ungdoms- og siden elitespiller. Og de seneste fem år som først manager, en titel der de seneste sæsoner er blevet skiftet ud med rollen som direktør, dog med mange af de samme arbejdsområder. Opsigelsen sker fra den kommende indendørssæson. En sæson der samtidig markerer en stor omvæltning for klubben, da den i slutningen af 2014 kan høste frugten af mange års intenst arbejde, når en ny hal med seks indendørsbaner står færdig i udkanten af byen. Og netop opnåelsen af at give klubbens medlemmer bedre vilkår har været medvirkende til at Kristoffer Jørgensen nu har valgt at søge nye græsgange.

[quote_box_center]“Jeg har haft 5 fantastiske år som direktør i klubben, som jeg også fremadrettet ønsker at være et aktivt medlem af. Efter 5 år med stort fokus på økonomisk styring og opbygning af et sponsor-netværk samt afslutning af en stor anlægsomlægning i ådalen, halprojekt med 6 baner samt plan for ombygning af klubhus føler jeg at tiden er inde til nye udfordringer. Jeg ønsker klubben al mulig held og lykke med den fortsatte udvikling. Jeg vil samtidig også gerne benytte lejligheden til at takke medlemmerne for de mange gode snakke og oplevelser, vi har haft sammen,” forklarer Kristoffer Jørgensen.[/quote_box_center]

TC Odense har under Kristoffer Jørgensens periode i spidsen for den daglige udviklingen gennemgået en proces, hvor man har professionaliseret flere dele. Blandt andet kan etableringen af en stor og succesfuld erhvervsklub tilskrives den snart forhenværende direktør. Det er derfor også med ærgrelse, at klubbens bestyrelse modtog Kristoffer Jørgensens beslutning om at stoppe i klubben.

[quote_box_center]“Bestyrelsen har med beklagelse modtaget Kristoffers opsigelse og tager den til efterretning. Kristoffer har under sin ansættelse haft en stor betydning for TCOs positive udvikling, og han vil blive savnet, men bestyrelsen har forståelse for, at Kristoffer har lyst til at søge nye udfordringer.

Kristoffer vil frem til sin fratrædelse fortsat varetage stillingen som direktør og løse de opgaver som er forbundet hermed. Således vil klubbens nuværende procedurer og ansvarsfordeling fortsætte uændret frem til Kristoffers fratrædelse. Bestyrelsen vil straks påbegynde en rekrutteringsproces, med henblik på at finde den rette efterfølger og håber at have fundet denne person inden Kristoffer fratræder, således der kan ske en glidende overdragelse af direktørens ansvar og opgaver,” udtaler bestyrelsesmedlem Vilhelm Dickmeiss.[/quote_box_center]

Forrige artikelElitetræner Nils Trier: “Det er aldrig godt nok”
Næste artikelCheftræner i Lyngby Tennisklub: Individet kontra fællesskabet!
Per Colstrup Vinkel
Per Vinkel er professional journalist og tenniskommentator. Hans mangeårige arbejde, interesse og engagement i tennissporten, gør Per til en af de bedste danske tennisjournalister.