Chok! Serena Williams tabte til Elina Svitolina fra Ukraine!

Den amerikanske tennisdronning Serena Williams er ude af den olympiske tennisturnering i Rio.

I tredje runde tabte hun natten til onsdag dansk tid til ukraineren Elina Svitolina i to sæt. Svitolina der er Verdens nummer 20 vandt med 6-4, 6-3.

Dermed kommer Serena ikke til at forsvare sit OL-guld fra for fire år siden, hvor hun kom til tops i London. Før kampen mod Svitolina havde ukraineren tabt alle fire indbyrdes møder med Serena.

Det var ikke kun det at Serena tabte, det var måden hun tabte på. Svitolina spillede som om hun troede på det og vandt 1. sæt med 6-4. I andet sæt gik det ikke meget bedre for Serena, da Svitolina kom foran med 3-1. Men Serena fik udlignet til 3-3, men så gik noget galt med hende, og en del havde hørt hun var skadet i albuen eller i skulderen, det kunne ses da hun ved *3-3 lavede 5 double fejl og tabte partiet. Derfra var det kamp til et mål, da Svitolina med den 3. vundne partier i træk vandt med 6-4, 6-3.

Vi må nok vente til senere på onsdagen med at høre om og hvor meget Serena var skadet, eller det kun var Svitolina der var for god! Edit: Nyt er at Serena igen fik udbrud af betændelse i højre skulder og ikke kunne serve ret godt.

 


Elina Svitolina møder nu Petra Kvitova i kvart-finalen, da Kvitova med noget besvær vandt hendes 3. runde kamp i 3 sæt.

Øvrige Kvart-finaler er:
Bortset fra Kerber og Siegemund er de andre fra forskellige lande.

Monica Puig vs Laura Siegemund

Madison Keys vs Daria Kasatkina
Angelique Kerber vs Johanna Konta