Den norske stjerne, Casper Ruud, og det danske supertalent, Holger Rune, er blandt spillerne, der kæmper om 150.000 kroner ved UTR Leschly Nordic Masters i Hørsholm den 28.-29. november.

Leschly Tennis Foundation og UTR præsenterer en ny, stor event i Danmark. Nordens bedste spillere er inviteret til en intensiv weekend i Hørsholm Rungsted Tennisklub for at dyste om prestige og pengepræmier samt fremvise international toptennis for det danske publikum på tribunerne og på TV 2 SPORT, der sender alle kampe live.

”Jeg ser meget frem til at komme til Danmark og konkurrere. Det er en glimrende mulighed for mig at møde dygtige spillere som forberedelse til den nye sæson, og jeg håber at klare mig godt og nyde atmosfæren til arrangementet,” udtaler verdensranglistens nr. 27, norske Casper Ruud.

Holger Rune glæder sig
Turneringens tre øvrige deltagere er Davis Cup-profilen fra Sverige, Elias Ymer, samt Danmarksmesteren Christian Sigsgaard og det fremadstormende supertalent, Holger Rune, der glæder sig til at afprøve sit niveau mod de bedste.

”Det er et fantastisk initiativ! Jeg har trænet med unge topspillere som Tsitsipas og Medvedev, men jeg har endnu til gode at stå i en rigtig kamp mod en spiller fra top-100, så det glæder jeg mig helt vildt til,” siger 17-årige Holger Rune.

UTR Leschly Nordic Masters består af to semifinaler lørdag den 28. november, mens søndag den 29. november indledes med kampen om tredjepladsen inden den afgørende finale. Samlet præmiesum lyder på 150.000 kroner.

En håndsrækning til danskerne
Stifter af Leschly Tennis Foundation, den danske stjernespiller fra 1960’erne og senere topleder i erhvervslivet, Jan Leschly, glæder sig over at kunne stable en nordisk event på benene i en svær tid for professionel idræt.

”Vores ønske om at løfte dansk tennis handler blandt andet om at vise højt, internationalt niveau på nærmeste hold til det danske publikum. Det inspirerer og begejstrer. Samtidig er turneringen en håndsrækning til vores danske stjerner in spe, som kæmper for at finde relevante kampe og sikre økonomi til en professionel karriere,” forklarer Jan Leschly om baggrunden for arrangementet.

Nordisk turnering med global betydning
UTR Leschly Nordic Masters er en del af UTR Pro Tennis Series Tour, der i øjeblikket udvider verden over. Kampene tæller således internationalt til et verdensomspændende rating-system hos UTR (Universal Tennis Rating). UTR er en global, digital rating for alle tennisspillere på tværs af alder, køn og nationalitet.

Tidligere på året arrangerede Leschly Tennis Foundation og UTR blandt andet landskampen Danmark-Sverige.

”Denne turnering er endnu et interessant samarbejde mellem fonden, dansk tennis og UTR med et fælles mål om at videreudvikle tennissporten i Danmark – og der er mere i vente i 2021,” bebuder Mark Leschly, medstifter af Leschly Tennis Foundation og CEO i Universal Tennis.

Spillere:
Casper Ruud, Norge, 21 år, ATP #27, UTR 15.12
Elias Ymer, Sverige, 24 år, ATP #198 UTR 14.52
Holger Rune, Danmark, 17 år, ATP #545, UTR 14.27
Christian Sigsgaard, Danmark, 23 år, urangeret, UTR 14.04

Program:
Lørdag kl. 12.30: Semifinale 1 efterfulgt af Semifinale 2
Søndag kl. 12.30: Kamp om tredjeplads efterfulgt af Finale

Spillested:
Hørsholm Rungsted Tennisklub, Stadion Allé 9, 2960 Rungsted Kyst

Billetter:
www.venueticket.dk – begrænset antal iht. Covid-19-regler for tilskuere til professionel idræt.

Leschly Tennis Foundation: www.leschlytennis.dk · UTR: www.myutr.com

Kontakt fondschef i Leschly Tennis Foundation, Morten Lyngbæk, på morten@leschlytennis.dk eller telefon 20800079 for yderligere info og akkreditering til eventen samt koordinering af interviews med de involverede parter.

Forrige artikelRang- og Entrylister uge 46->: Holger Rune forlænger sæsonen med flere M15 turneringer
Næste artikelATP Challenger Cary: Torpegaard på toppen i USA til kvartfinale efter sejr over 1. seedede Monteiro
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.