I denne uge bliver der kun spillet en ATP turnering, da det blev klart at Negev Israel Open blev aflyst. Turneringen bliver spillet i den forholdsvis lille franske by, Metz. Byen har lidt under 120.000 indbyggere, dermed er byen af de mindste byer der bliver spillet ATP Tennis i.
Turneringen har en præmiesum på € 410.000.

Det er en ung turnering. Den startede som en årlig tilbagevendende begivenhed i 2003. Som mange nystartede turneringer har den haft sine kriser. Men lokale ildsjæle har kæmpet for turneringen og ikke mindst har de lokale myndigheder kæmpet for turneringen. Og deres anstrengelser er blevet belønnet. Moselle Open fremstår mere og mere som en etableret turnering, og sidste imponerede turneringen med et samlet tilskuertal på over 57.000.

I dette års udgave er det to frankmænd der er seedet til finalen, Jo Wilfred Tsonga og Gael Monfils. Så der er stor mulighed for at det endnu en gang bliver en fransk vinder. Sidst var i 2012.

Set med skandinaviske øjne er det Jarrko Nieminen, Finland der påkalder sig interesse. Han er netop nu nr. 57 på verdensranglisten, han har været nr. 13 som den bedste placering nogensinde. Den efterhånden 33-årige finne har vundet to titler i sin karriere og er lidt kendt i Danmark for at spille for KB og i 1999 i US Open for juniorer at slå Kristian Pless i finalen.

Turneringen vises på Tennistv.com