De fleste har hidtil regnet med at den topseedede Jo Wilfred Tsonga, Frankrig ville nærmest “køre” sine modstandere over i € 410.000 ATP turneringen i Metz, Frankrig. Men David Goffin, Belgien ville det anderledes. Til alles overraskelse vandt den 23-årige belgier, der er nr. 45 i verden, over Tsonga (verdens nr. 11) i en spændende match med cifrene 1-6,7-6(5),7-5.

I det hele taget forventede publikum nok mere fransk deltagelse i semifinalerne lørdag med tanke på at der var 3 franskmænd i kvartfinalerne. Men det var kun Gael Monfils seedet 2 der klarede skærene blandt de franske. Han vandt over Jerzy Janowicz, Polen med 6-3,6-4.

Den mest bitre franske taber må næsten være Paul Henri Mathieu. Ved stillingen 6-5 i tredje sæt havde franskmanden, der er nr. 91 i verden, tre matchbolde som han missede mod Joao Sousa, Portugal, der som nr. 39 i verden er 5. seedet i turneringen. Den portugisiske sejr blev på 3-6,6-3,7-6(4).

Endelig vandt Jan-Lennard Struff, Tyskland (verdens nr. 61) over sin landsmand Philipp Kohlshreiber (verdens nr. 24 og 3.seedet). Ved 5-0 i første sæt opgav Kohlschreiber.

Forrige artikelITF Albuquerque: Julia Boserup kvartfinale på Livestream TV
Næste artikelWTA Tokyo: Wozniacki og Ivanovic lægger afstand til Kerber i kamp om WTA-slutspil
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.