Eftersom KB vandt både damernes og herrernes grundspilspulje , så kunne klubben vælge hvilket hold blandt nr. 3 og 4 i puljen man trak med over i mellemspillet. Hos damerne valgte klubben Birkerød og hos herrerne faldt valget på Gentofte.

Derpå trak Dansk Tennis Forbund lod om placeringen af etteren og toeren fra de to andre grundspilspuljer i de to mellemspilspuljer, og det har givet følgende sammensætning:

Damer pulje 1:
KB 6 point
HRT 6 point
Birkerød 0 point
Skovbakken 0 point

Damer pulje 2:
Gentofte 6 point
HIK 3 point
Esbjerg 3 point
Hvidovre 0 point

Klubberne overfører det indbyrdes opgør fra grundspillet, og her vandt KB over Birkerød med 6-0, HRT slog Skovbakken med 6-0, Gentofte slog Hvidovre 6-0 og HIK og Esbjerg spillede uafgjort 3-3.

KB og Gentofte er storfavoritter til at nå slutspillet, og selvom Birkerød ikke tager point med i mellemspillet er de også favoritter til en slutspilsplads, mens det kan blive spændende mellem HIK, Esbjerg og Hvidovre om den sidste plads.

Hos herrerne er der ligeledes klare favoritter, og her ser puljerne således ud:

Herrer pulje 1:
KB 4 point
ATK 4 point
Gentofte 2 point
Hillerød 2 point

Herrer pulje 2:
Lyngby 3 point
Århus 1900 3 point
HRT 3 point
Birkerød 3 point

Selvom puljerne pointmæssigt ser lige ud, så er KB og Gentofte klare favoritter til at gå i slutspillet, ligesom det vil være en kæmpe overraskelse om ikke både Lyngby og Birkerød spiller med i slutspillet i marts måned.

De to runder i mellemspillet spilles henholdsvis 31. januar og 21. februar

Forrige artikelITF Sousse Tunesien: Oscar René Jeppesen tabte til overmagten
Næste artikelTwitter: Efter 8-års samarbejde skifter Eugenie Bouchard træner
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Tennisavisen.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.