Okay hun var selv med til gaven. Dominika Cibulkova fejede kvalifikationsspilleren den 19 årige amerikaner Louisa Chirico af banen på under en time og sikrede sig dermed en plads i morgendagens finale samt en fin fødselsdagsgave – joe Cibu fyldte 27 i dag og har vel sjældent været mere overbevisende end i dag mod det amerikanske talent.

Cibu afrundede en næsten fejlfri indsats med stil, Cibulkova dunkede sin 24de vinder forbi hjælpeløse Chirico. Den 6-1, 6-1 sejr bringer den slovakiske spiller ind i hendes første Premier Mandatory finale – der jo er niveauet lige under grand slam med 1000 point til vinderen.

I betragtning af den ensidige forestiling, varCibulkova overraskende følelsesladet, da hun hilste på sin lejr:.. “Selvfølgelig er jeg altid mere følelsesmæssig, når jeg vinder Selv under kampen Så det er en del af mig, men jeg var virkelig, virkelig. glad, fordi dagens kamp ikke var let. Det jeg gjorde så bare let ud.

“Men jeg spillede bare rigtig godt. Jeg dominerede på banen, og jeg var mentalt meget stærk.”

Denne styrke har været på fuld blus i denne uge, da den tidligere Australian Open finalist kom gennem en række opslidende kampe.

Desværre har der været meget få tilskuere til kampene i Madrid, hvilket sikkert skyldes at der kun er een seedet spiller tilbage, hvilket jeg synes er charmen ved turneringerne i år.

“Jeg begyndte dagens kamp på den bedste måde – jeg var virkelig aggressiv,” tilføjede hun. “Jeg ved hvordan jeg ønsker at spille, og jeg gik bare efter det. Jeg ventede ikke på, hvad der ville ske på banen.

“Jeg var klar over fra begyndelsen at det ville være virkelig vigtigt, fordi hun er ny i denne situation, så jeg ønskede at drage fordel af det, at være klar til det. Det er, hvad jeg gjorde perfekt. Du ved, selv jeg havde nogle chancer i dag, og der var jeg bare rigtig, rigtig god. jeg havde min plan, og jeg var virkelig klar til, hvad jeg skulle gøre.

Som ventet kunne Samantha Stosur ikke stille noget op mod Simona Halep, der vandt den anden semifinale 62 60