Den anerkendte tennistræner Thomas Skouboe er ansat som ny cheftræner i KFUM Tennisklub pr. 1. maj 2015.

I en nyhed på Tennisavisen.dk pr. 25. marts 2015, kunne vi fortælle, at Thomas Skouboe stoppede som sportschef i Hørsholm Rungsted Tennisklub.

Den dygtige træner fik dog ikke lov til at være uden klub i lang tid, da KFUM Tennisklub nu kan fortælle, at de har ansat Thomas Skouboe som ny cheftræner i klubben pr. 1. maj 2015.

Thomas skal løfte arven efter Christian Camradt, og sammen med bestyrelse og udvalg videreføre arbejdet med at udvikle klubbens junior, senior og motionsarbejde mod nye store mål og højder i fremtiden.

Thomas har været tennistræner i mere end 20 år og har senest fungeret som sportschef i Hørsholm Rungsted Tennisklub samt i en lang årrække i Hvidovre Tennisklub.

I Hvidovre var han ankermand i opbygningen af klubben fra noget nær ingenting til at være en klub helt fremme på den nationale tennisscene og skabte et væld af tiltag for alle medlemsgrupper, der også var med til at gøre klubben til årets tennisklub i 2013.

Udover at være tennistræner har Thomas fungeret som coach for et juniorlandshold og en række professionelle spillere (bla. Frederik Løchte Nielsen), har været U12 landstræner og vil fortsat ved siden af sit arbejde i KFUM’s Tennisklub være ekspertkommentator på Eurosport, hvor man også til French Open 2015 vil kunne opleve ham kommentere Caroline Wozniackis kamp for at snuppe sit første Grand Slam trofæ.

Thomas er 46 år, bliver på lørdag d. 11. april gift med Frida og er far til 6 årige Sarah.

Bestyrelsen i KFUM oplyser, at de glæder sig meget til samarbejdet med Thomas, og ønsker ham hjerteligt velkommen i KFUM.

Forrige artikelTwitter: Caroline Wozniacki vs Barack Obama
Næste artikelTV Kampe tirsdag: 2 kampe på TV3 Sport 2. Eurosport uafbrudt fra 1200
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.