KB skriver på deres hjemmeside, at de pr. 15. september ansat to nye fuldtidstrænere, der dog begge har fungeret som timetrænere på KB i længere tid. Derudover har de ansat en ny aktivitets- og administrationsansvarlig.

Sisse Folmø

KB kan byde Sisse Folmø velkommen tilbage til teamet. Sisse var ansat på fuld tid tilbage i 2014, men har siden blandt andet været stort set verden rundt.

”Sisse er en fantastisk træner og har et super drive. Hun kan forbedre ethvert træningsmiljø. Hun kommer ligeledes med masse gode ideer til hvordan vi forbedre talentudviklingen på KB. Derudover har hun den fantastiske egenskab at hun er kvinde. Det er en mangelvare i Tennis Danmark generelt” Siger KB´s sportschef Mikkel Nørby.

Sisse skal træne talentgruppen U12 til U18 sammen med Rune Thomsen.

Paulo Siqueira

KB byder ligeledes Paulo Siqueira varmt velkommen til teamet. Paulo kom til klubben i sommer og har taget den med storm.

Mikkel Nørby fortsætter: ”Paulo er både super kompetent og et dejligt bekendtskab. Han er faldet godt til på den korte tid og vil uden tvivl løfte de områder han skal arbejde med. Vi forventer os meget af samarbejdet”

Paulo er både involveret i Hold- og turneringsområdet på junior og senior niveau.

Daniel Mølgaard Nielsen

Sidst men ikke mindst siger KB velkommen tilbage til Daniel Mølgaard Nielsen, som starter i klubben senest d. 1. november. Daniel har haft et kort visit i SLTU de sidste seks måneder efter han stoppede på KB i slutningen af februar måned. Han slap dog aldrig KB helt, da han fortsat har været ansvarlig for alle turneringer i klubben.

”Daniel kommer tilbage til KB i anden rolle end da han forlod os. Han bliver en administrativ super forstærkning af teamet. Vi skal være skarpe på hvordan vi bruger hans kapacitet og viden på bedste vis. Der er ingen der er foran, lige med eller i nærheden af Daniel, når det handler om at få ting fra hånden.” Roser Mikkel Nørby.

Daniels nye funktion og titel i klubben bliver ”Aktivitets- og administrationsansvarlig i tennisafdelingen.”

Kilde: http://www.kb-boldklub.dk/tennis/nyheder/tre-nye-ansaettelser-i-tennisafdelingen/

Forrige artikelATP Challenger Tiburon: Løchte/Brunstrom i semifinale
Næste artikelWTA: Wuhan Open 2015 – Venus hævnede lillesøsters nederlag
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.