Holbæk Tennisklub flytter til nye tennisfaciliteter i Holbæk svømme-, idræts- og sundhedscenter.

Et stort flertal af medlemmerne i Holbæk Tennisklub tog en modig og visionær beslutning torsdag den 17. september 2015. Hvor der var indkaldte til ekstraordinær generalforsamling i Holbæk tennisklub.

Der var et historiske stort fremmøde, og mere end 40 % af de stemmeberettigede medlemmer var mødt op.

80 % af de fremmødte stemte ja til at Holbæk Tennisklub skal flytte med ud i det nye Holbæk svømme-, idræts- og sundhedscenter, når det er færdigt.

Samt at Holbæk kommune på indflytnings tidpunktet overtager Højen 38 (de nuværende tennisfaciliteter) inkl. restgælden.

Det lyder næste for godt til at være sandt, men aftalen med Holbæk kommune lyder på, at de bygger et ny tennisanlæg til Holbæk Tennisklub (4 indendørsbaner, 9 udendørsbaner og 2 padeltennisbaner, efter internationale krav og regler) og stiller det gratis til rådighed for Holbæk Tennisklub.

Planen er, at det nye tennisanlæg vil stå færdigt i 2018, indtil da fortsætter Holbæk Tennisklub i det nuværende anlæg (Højen 38).

Dette er i tråd med bestyrelsens vision om at Holbæk Tennisklub skal være drivkraftig og medvirkende til at udvikle tennissporten i det nordvestsjællandske område.

Skal Tennisavisen.dk også bringe nyheder om jeres klub? Tilmeld jer her: www.tennisavisen.dk/klub
Forrige artikelITF Antalya: Danskerne fortsætter invasionen
Næste artikelDavis Cup: 161 billeder fra Danmark vs. Spanien
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.