Martine Ditlev måtte ligesom Frederikke Svarre og Oscar Rene Jeppesen forlade turneringen efter en enkelt kamp

Det er velkendt for de fleste, som følger med i danske resultater på ITF senior touren, at niveauet hos de fleste deltagere er så højt, at det i sig selv er en præstation at vinde kampe i kvalifikationen.

Ved kvalifikationen til $10.000 turneringen i El Kantaoui, Tunisia måtte som tidligere omtalt både Frederikke Svarre og Oscar Rene Jeppesen forlade turneringen efter 1. runde i kvalifikationen.

Oscar har efterfølgende fortalt, at han efter sejr på 6-3 i 1. sæt førte 3-1 40-0 i det næste sæt, som han alligevel tabte 3-6, hvilket fremkaldte den selvbebrejdende kommentar, at “det var min kamp, men jeg “gav” den væk”, hvilket dog ikke har taget modet fra Oscar, som arbejder videre og fortsat er fuldt motiveret.

Martine Ditlev (billedet) var den sidste af de danske deltagere, der kom i aktion, da hun søndag spillede 1. runde i kvalifikationen mod Rika Yamamoto (JPN), som efter 2 jævnbyrdige sæt vandt 7-5, 7-5.

Da Simon Friis Søndergaard måtte melde fra på grund af sygdom, er Julie Noe dermed eneste tilbageværende danske deltager.
Julie spiller kvalfinale mandag 1130.

 

Forrige artikelITF Tyrkiet: Mohamed imponerer og slår stærk kineser
Næste artikelITF Junior Copenhagen: 2 fra kval til hovedturnering med 16 danskere
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.