Caroline Wozniacki peakede i starten af kalenderåret, hvor det blev til en fantastisk triumf ved Australian Open. Her sikrede den danske tennisdronning sin første Grand Slam titel nogensinde, og det lignede måske, at hun var på et historisk højt niveau, der kunne sikre hende flere titler i 2018.

Titler blev det til, men desværre ikke af en højeste kaliber. Det blev hverken til succes under French Open, Wimbledon og heller ikke under det netop overståede US Open. Her røg Caroline Wozniacki sensationelt ud i 2. runde, hvilket var samme runde, hvor hun forlod turneringen forrige år.

US Open har ellers været den turnering, hvor Caroline Wonziacki har klaret sig bedst gennem tiden, hvor hun blandt står noteret for to finaledeltagelse. En med et nederlag til Kim Clijsters og et nederlag til veninden Serena Williams, der naturligvis igen var at finde i finalen.

En ud af fire Grand Slams er bestemt ikke nogen dårlig præstation, og det giver håb for, at Wozniacki kan tage endnu en Grand Slam titel næste år. Bliver det Australian Open igen, eller står Wozniacki bedre rustet til en af de andre tre? Vi har taget et kig på oddsene hos bookmakerne.

Australian Open

Hvis det skal blive til endnu en Grand Slam triumf for Caroline Wozniacki, så kan det meget vel være i Australian Open, at hun skal gentage succesen. Det er nemlig den turnering, hvor bookmakerne giver hende de bedste chancer, og det vil meget vel også være den turnering, hvor de såkaldte eksperter vil sørge for betting tips på danskeren.

Hos den britiske bookmaker, bet365, er Caroline Wozniacki femte favorit til at tage titlen. Hun står i skrivende stund til odds 10.00, hvilket kun er dårligere odds end Serena Williams, Karolina Pilskova, Simona Halep og Angelique Kerber.

French Open

På Rolland Garros er der lidt mindre tillid til den danske tennisdarling. Her står hun i skrivende stund til odds 19.00, hvilket rangerer hende som den 11. mest sandsynlige til at vinde turneringen.

Det mest bemærkelsesværdige ved denne turnering er, at Serena Williams blot er 3. favorit, og amerikaneren kan fås til odds 9.00. Simona Halep er favoritten der skal slås i denne turnering, og hun står pt. til odds 6.00. Det afspejler meget godt forskellen i tilliden mellem Halep og Wozniacki.

Wimbledon

Den tredje og mest prestigefyldte turnering, Wimbledon, skal Caroline Wozniacki ikke sætte næsen op efter at vinde. Hvert fald ikke hvis man spørger bookmakerne.
Det er nemlig den Grand Slam turnering, hvor hun vurderes til at have de dårligste chancer for succes. Helt nede på en 14. plads finder vi danskeren, der kan spilles til odds 21.00. Hun er bag de mere ubemærkede navne som Johanna Konta, Daria Kasatkina samt Elina Svitolina.

Serena Williams er dog tilbage som favorit igen. Her giver hun odds 4.50 gange indsatsen igen, mens tyske Angelique Kerber er anden favorit.

Andre danskere vi skal holde øje med

Mens Caroline Wozniacki er den eneste dansker, der i øjeblikket kan spilles på, så går de nok ikke mange år, før vi får Clara Tauson at se på listerne hos bookmakeren.

Danskeren er flyvende i ungdomsturneringerne, og hun er rangeret i top fem over de bedste juniorspillere i verden.Hun fyldte 16 år i slutningen af december, og der går derfor nok endnu et år, før vi får hende at se på WTA-touren.