Sportsvæddemål anses for at være en rentabel måde at tjene penge på. Mange spillere foretrækker at satse på sport, fordi det er nemmere at analysere hold og atleter, før man kommer med en endelig prognose. På grund af hvordan spillet fungerer, er tennis en af de mest populære sportsgrene at satse på. Mange anser det for at være den næstmest populære sport, der findes på spilplatforme - efter fodbold.

Tennis giver spillerne masser af chancer for at tjene rigtige penge. Der er flere årlige turneringer, og du kan finde ubegrænset sportsinformation online. Muligheden for højfrekvente væddemål i denne sport vil give spillerne nok mulighed for at finde frem til en god strategi for regelmæssige gevinster.

Det er dog også risikabelt at satse på tennis. Du er nødt til at gøre det ordentligt for at få de rigtige resultater. Dette stykke vil afsløre nogle af de bedste tips til at tjene penge på at satse på tennis.

Hvad er de faktorer, du skal overveje, før du spiller på tennis?

Før du lærer de tips, du skal bruge på godkendte danske spillesider, skal du forstå de væsentlige detaljer, der gælder for dem. Det er afgørende faktorer, der påvirker dine tennisspil:

 • Spillerens færdigheder og evner: Som du kan forvente det i alle andre sportsgrene, har hver tennisspiller et forskelligt niveau. Dette vil påvirke deres evne til at besejre modstandere. Tjek ATP- og WTA-ranglisterne for at finde ud af, hvordan hver spiller er vurderet i forhold til andre. Du kan også tjekke deres spillestil, samlede turneringssejre, karriererekorder og head-to-heads.
 • Spillerens nuværende form: Spillernes generelle færdigheder og evner er afgørende for deres succes. Men disse atleter præsterer også forskelligt under flere forhold. Det giver masser af mening at tjekke, hvordan spilleren har præsteret ved den sidste turnering eller det sidste sæt kampe.
 • Motivation: Motivation er en vigtig faktor, men mange spillere overser den. De største spillere vil være motiverede til at konkurrere strengt, når de spiller i større turneringer. Så de underpræsterer i de mindre turneringer. Der er også nogle tilfælde, hvor atleterne ikke har noget imod at ofre kampe med lavere omdømme for at være fit til de større kampe.
 • Spilleunderlag: Spilleunderlagets beskaffenhed påvirker spillernes præstationer. Nogle spillere nyder at spille på bestemte banebetingelser, der passer til deres stil. Rafael Nadal er f.eks. populært kaldet “King of Clay”.
 • Spilleforhold: Det er her, at al den ekstra forskning kommer ind i billedet. Forskellige turneringer afholdes i forskellige dele af verden og under unikke vejrforhold. Mens nogle af disse turneringer har solskinsvejr, er andre plaget af regn og sejr. Hver spiller har lært at tilpasse sig disse forhold forskelligt og kan præstere bedre, når alt passer dem.

Hvad er de bedste tips til spillerne?

Uanset om du spiller på sport eller andre sportsgrene, er det vigtigt, at du bevarer roen. Selv om det ikke nødvendigvis er et tip, er et roligt sind den eneste måde, hvorpå spillere kan lykkes. Hvis du ønsker at satse, er dette nogle af de væsentlige ting, du skal huske på:

 • Undersøgelse af spilleranalyser og statistik
 • Sikre korrekt beregning og risikostyring
 • Hold dig til dine strategier
 • Spil eller sats ikke på følelser

Hvis du satser baseret på ovennævnte elementer, vil du sandsynligvis opnå langsigtet overskud. Nogle spillere satser på tennis for sjov og for at gøre det mere spændende at se kampe. De fleste væddemålere er dog med for de rigtige penge. Hvis du er en af dem, der er med for de rigtige penge, skal du måske holde øje med nogle af de faktorer, der er nævnt ovenfor.

Spilleranalyser og statistikker vil hjælpe spillere med at forudsige, hvad de kan forvente af hver enkelt atlet. Et nøje studium af tidligere præstationer vil afsløre mere, end du kan håbe på at lære. På en given dag er der et utal af oplysninger at tjekke. Væsentlige oplysninger omfatter vejret, atletens form, head-to-heads med andre atleter og de seneste konkurrencenyheder er alle nyttige oplysninger.

Du skal også lære at forvalte din privatøkonomi ved hjælp af særlige strategier. Risikostyring er afgørende for at beskytte din spillekapital. Det vil også lære dig, hvordan du fordeler dine midler og undgår at komme i det røde felt. Derudover skal du lære, hvordan du undgår at drible for meget eller satse baseret på følelser. For at undgå for meget bias er det en god idé ikke at satse på din yndlingstennisspiller. Dine strategier kan vise sig at være ineffektive, når dine beslutninger er baseret på fordomme.

Foto: Unsplash.com

Hvad er de populære tennisstrategier?

For at vinde konsekvent på tennisvæddemål skal du bruge effektive strategier. Ingen strategi vil garantere dig gevinster, men de giver dig en klar vej til at træffe beslutninger. Følgende er de anbefalede tennisstrategier for dem der vil bette:

 • Shckukins strategi
 • Martingale-systemet
 • D’Alembert-finanssystemet
 • Pauser og holdepunkter

Du skal være opmærksom på, at Shckukins strategi og Martingale-systemet er strategier, der kan anvendes til andre sportsgrene. D’Alembert-finanssystemet og breaks og breakpoints kan dog kun anvendes til tennisvæddemål.

Konklusion

Mange mennesker nyder at satse på tennis, fordi det er relativt nemt at analysere. Men det fjerner ikke risikoen for at miste alle dine penge, hvis det går galt. Med den rigtige finansielle strategi kan du vinde masser af penge og nyde dine spillerunder. Der er forskellige aspekter ved tennisvæddemål, og du har brug for al den hjælp du kan få for at få succes. Når du læser dette stykke igennem, kan du lære, hvordan du får succes med tennisbetting.

Forrige artikelWTA 125 Limoges: Clara Tauson igen i top 100 med mulighed for top 90 i finalen
Næste artikelDanmarks nr. 1 i tennis, padel og skisport
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.