Det har altid været en drøm for Caroline Wozniacki at vinde en Grand Slam turnering, og det lykkedes, da hun tidligere på året strøg til tops i Australian Open.

Det var lige netop den skalp hun manglede, for at overbevise kritikerne om, at hun var “The real deal” og samtidig var berettiget til at ligge i toppen af kvindernes WTA rangliste.

Grand Slam nr. 2 skulle ikke findes i French Open, hvor det ikke blev til den store succes for danskeren, der desværre heller ikke kunne vinde det prestige fyldte Wimbledon trofæ i årets 3. Grand Slam turnering. Wozniacki så ellers godt kørende ud i den første turnering, og hun var lige ved at skabe et comeback i 2. runde, der ville sende tankerne tilbage på hendes kamp i Australian Open, hvor hun overlevede tre matchbolde.

Makarova viste dog at være for stærk en modstander for Caroline Wozniacki, der i stedet måtte forberede sig på de resterende turneringer på WTA touren og ikke mindst US Open, hvor Caroline allerede har været i finalen to gange før.

Hvad er chancerne for Caroline i årets sidste Grand Slam?

Mest Caroline Wozniacki startede virkelig flot ud på året, så har det haltet en smule i de efterfølgende turneringer. Optakten til Wimbledon kunne dog ikke have været bedre for den danske tennis darling, der vandt opvarmningsturneringen i Eastbourne få dage før Wimbledon begyndte.

En pause er måske tiltrængt for danskeren, og heldigvis er der også et par måneder endnu, til vi skal have gang i sæsonens sidste Grand Slam. US Open hvor Caroline Wozniacki allerede har været i finalen to gange. Først i 2009 hvor hun tabte til belgiske Kim Clijsters og efterfølgende i 2014, hvor veninden Serena Williams gjorde kort proces mod danskeren.

Tager vi et kig hos de bookmakere der tilbyder betting odds på US Open om to måneder, så er det da også netop Serena Williams, der er favorit til at vinde turneringen. Amerikaneren giver blot odds 5.00 gange igen, hvis hun løfter trofæet i årets sidste Grand Slam, mens verdensetteren Simona Halep giver indsatsen 11.00 gange igen.

Foto: Pixabay

Hvordan ser chancerne så ud for Caroline Wozniacki?

Umiddelbart vurderes det, at der er ganske gode muligheder for, at Caroline Wozniacki ender i sin 3. US Open finale. Der er godt nok mange kandidater til finalen, og oddsene er derfor også meget lige.

Ser vi bort fra Serena Williams, så har vi hele syv ryttere der ligger mellem odds 10 og 12. Caroline Wozniacki giver indsatsen 12.00 igen til at vinde US Open hos Mr. Green, og hun rangeres dermed som den 8. største favorit til at vinde US Open af bookmakeren.

Tiltro er der dog ikke til Ekaterina Makarova, der ekspederede Caroline Wozniacki ud af dette års Wimbledon. Hun giver således hele odds 501.00 gange indsatsen igen, hvis hun ender øverst på skamlen. Det odds fortæller også meget godt, hvor stor en overraskelse det var, at Makarova sendte Wozniacki ud. Derfor var det også en klart skuffet Caroline Wozniacki, som medierne kunne tale med efter opgøret.