Det kan godt være Holdturneringen lever et stille liv i forhold til offentligheden. Men det betyder ikke at klubberne har glemt den. Faktisk er der klubber der satser hårdt på Holdturneringen. Deriblandt finder vi Rødovre Tennisklub.

1. Division indenfor tre år

På klubbens iøvrigt velfungerende hjemmeside fortæller klubben at målet om at nå 1. division indenfor 3 år skal nåes blandt andet ved forstærkninger udefra. Og der er allerede tegnet aftaler der betyder at den ambitiøse målsætning slet ikke er så urealistisk. Rasmus Schwarz (tidligere Birkerød), Nicholas Petersen (tidligere NTK), Nick Frederik Thomsen (tidligere NTK) og Nikita Dzegle (tidligere Brøndby). De er klar for Rødovre Tennisklub allerede i forbindelse med den kommende indendørs sæson. På damesiden udgøres 1. holdet af en grundstamme af juniorer plus to erfarne spillere. Begge førstehold er at finde i 2. division. Mens artiklen her var undervejs har Rødovre Tennisklub fået yderligere forstærkning på herresiden i form af en meget stærk polsk spiller, der hedder Aleksander Kaspercsak.

Kompetent og velfungerende trænerteam

Men det er ikke kun spillertilgang der skal hjælpe målsætningen på vej. Gennem de seneste 6 år har cheftræner Marcin Gosieniecki opbygget et team af kvalificerede trænere. I følge Rødovre Tennisklub kan trænerteamet, der består af 4 seniortrænere og 6 unge hjælpetrænere, matche de bedste træner teams i landet. Et stigende antal motionister modtager iøvrigt træning af de bedste trænere.

Rødovre Tennisklub er klar til tilskuere

I sommerens løb er Tennishallen blevet ombygget så der fra balkonen kan være 35 tilskuere foruden de tilskuere der kan være på gulvplan. Det betyder at 50 tilskuere i alt kan følge klubbens kampe indendørs.

Det er spændende når en tennisklub har stærke ambitioner og vi vil spændt følge hvordan det går Rødovre Tennisklub.

Forrige artikelPortræt: Maria Jespersen blev modløs midtvejs
Næste artikelITF Jönköping: Shabib slog Ørnø i 1. kvalrunde, hvor Sander vandt sæt
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.