Foråret er for alvor ved at vise sig i Danmark, hvilket også betyder, at der forhåbentligt ikke er så lang tid til, at det bliver sommer. Drømmer du om at bruge din sommerferie på at tage på tennisferie i et andet land end Danmark? Så få her lidt inspiration til hvor du kan tage hen, samt hvordan du kan få det til at lade sig gøre.

Hvor skal du tage hen på din tennisferie?

Hvis du er på udkig efter et sted, hvor du kan spille tennis, når du til sommer drager på sommerferie, så er mulighederne heldigvis mange. Tennis er en verdenskendt sport, hvilket også betyder at du kan spille tennis i næsten alle lande i verden. Derfor er det mere vigtigt, at du finder et sted, som du også har lyst til at være, når du ikke skal spille tennis.

Her kan du eksempel kigge efter steder, hvor temperaturerne er varme, hvor du også kan bade og hvor du kan få noget lækker mad. Dette kunne f.eks. være Italien, Frankrig eller måske Spanien? I disse lande finder du med garanti alle af de førnævnte ting.

En af de største fordele ved disse lande, er også at du nemt selv kan kører derned.

Kør selv på ferie i en lækker bil

Der er mange fordele ved selv at køre på ferie, det er både hyggeligt, så er der mere plads til din bagage og så kan du kører når det passer dig. Der er dog nogle ting som skal tænke over, hvis du vælger selv at køre, når du skal på ferie.

Det kan f.eks. være en god ide at finde en bil som har plads til hele familien og til alt jeres bagage. Derudover, så er det også en god ide at have en bil med aircondition og/eller klimaanlæg.

En af de bedste biler til at køre på ferie i, er den luksuriøse bil Land Rover. Med en Land Rover får du både masser af plads, masser af køreglæde og masser af ekstra udstyr. Er du interesseret i at komme på ferie en en lækker Land Rover. Så tag et kig på Nelleman Leasing. Her får du de bedste betingelser i forbindelse med leasing af Land Rover.

Shop lidt ind til armen så du matcher bilen

Hvis du nu har tænkt dig at lease en super lækker bil, så er du jo også nødt til at have udstyret som passer til. Du kan jo f.eks. ikke køre på kør-selv-ferie uden at have et par lækre solbriller på, så du kan se noget når du kører. Og når nu du nyder de lækre lædersæder i din nye Land Rover, med armen halvt ude at det nedrullede bilvindue, så skal du da have et lækkert ur på din arm, som matcher bilen.

Hos Urkompagniet har de et kæmpe udvalg af lækre ure, både til dig som leder efter et analogt og et digitalt ur.

Har du brug for et lån?

Hvis du gerne vil have en sommer, hvor du kan nyde nogle af alle disse ting, men er din økonomi ikke er helt enig med dig? – så kan du heldigvis også få hjælp til dette. Hos Sparxpress kan du låne helt op til 50.000 kr., og du har endda hele 60 måneder til at betale dem tilbage i.

Er du interesseret i at se hvad dine muligheder for at låne penge er? Så klik her for at låne penge.

Efter at du har læst ovenstående, er du forhåbentlig blevet helt klar, til at tage på den fedeste tennisferie denne sommer. Nu ved du nemlig både hvordan du skal komme derhen hvor du gerne vil, samt hvor du måske skal tage hen.

Forrige artikelTennisavisen – Maj 2019
Næste artikelWimbledon annoncerer nyheder for 2019 turneringen
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.