Kender du det, at du har en veninde i din omgangskreds, der bare lige har de nyeste lækre sko eller hvor tøjet altid bare sidder helt spot-on hver gang. Hun er også bare rigtig svær at finde en god gave til, for hun har jo det hele. Men vi giver dig her 3 typer af gaver som hun vil blive glad for.

Lækkert kvalitetstøj

Går din veninde rigtig meget op i hvordan hun ser ud og leder hun altid efter nye steder, hvor hun kan få noget lækkert tøj til en rigtig god pris. For selv om hun er glad for modevarer, har hun heller ikke lyst til at skulle betale i dyre domme for at se godt og hun ved også godt, at man ikke nødvendigvis skal købe Burberry for at se godt ud. Hun vil også rigtig gerne skille sig lidt ud, ved at have nogle ting som ikke alle har.

Derfor kan du vælge at give din veninde enten et gavekort til Online-mode.dk eller du kan købe et stykke tøj til hende fra shoppen. Online-modes koncept går ud på at levere anderledes tøj til piger der går op i at skille sig lidt ud af fra mængden. Kunderne kommer i første række hos Online-mode. Går din veninde op i at støtte danske brands frem for udenlandske, da hun mener at det er vigtig at støtte udviklingen i Danmark.

For jo mere dansk du køber, jo flere jobs kan der blive skabt og det at købe dansk, betyder også at der er nogle minimumskrav som der bliver overholdt. For danskproduceret tøj betyder, at dem der laver det får en god løn og har ordentlige forhold.  Online-mode fører danske mærker og producerer også en del af deres tøj selv. Så skal din næste gave til din veninde være lækkert kvalitetstøj, så besøg Online-mode.dk.

Det bedste håndværk til hjemmet

Har din veninde et rigtig lækkert hjem og er det fyldt med danske mærker som Kähler, Lyngby og Royal Copenhagen. Så kunne en lækker gave til hende være produkter fra Georg Jensens Damask serie, hvor du kan finde alt fra sengetøj til viskestykker og karklude. Det der kendetegner Georg Jensens Damask serie er at alle produkterne bygger på en dansk designarv og nogle lækre håndværkstraditioner, der gør at produkterne er lavet af den allerbedste kvalitet som der kan fås på markedet.

F.eks. er sengetøjet lavet af egyptisk bomuld, som er den bedste type bomuld du kan få. Det egyptiske bomuld gør at sengetøjet er blødt og rigtig rart at sove i. Den gode kvalitet gør også at sengetøjet kommer til at holde længere og vil beholde kvalitet og farve efter mange vask. Damasks design er meget klassisk og enkelt.

Det bærer præg af den nordiske tradition med rene og enkle linjer, med dæmpede farver der får tankerne til at lede over på luksus og elegance. Damask serien, er tidløst og er lavet af en kvalitet der vil holde mange år frem, så det er en rigtig god gave at give til veninden der går op i dansk design og kvalitet. Kunne George Jensens Damask serie, være en ide til din veninde, så tjek Damask.dk ud og find den perfekte gave fra serien.

Hendes helt egen tennisbane

Bruger din veninde rigtig meget tid på tennisbanen, langt væk hjemmefra. Brokker hun sig over at der altid er så langt til tennisbanen og drømmer hun om at kunne få sin helt egen tennisbane. Hun har pladsen til at få anlagt en tennisbane i haven, men kan ikke tage sig sammen til at komme i gang med det.

Det kan selvfølgelig også blive en ret så dyr omgang, at lægge en tennisbane. Der skal rigtig meget til for at få en ordentlig tennisbane, der er god nok at spille på. Der skal belægning, net, boldmaskine, kost og mange flere ting til. Det vil være noget af en gave at give hende, så det du kan gøre, er at du kan måske købe en af delene til hende, det er jo en start, som kan være med til at få hende i gang med at få anlagt den tennisbane i sin have. Du kan se et stort udvalg af tennisudstyr på Presencosport.dk.

Forrige artikelKampe uge 24: WTA og ATP spillerne på græs. Torpegaard Challenger hjemme og Tauson W15 i Tyskland
Næste artikelGrand Slam vinder Holger Rune hjem til modtagelse og pandekager
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.