Succesen udeblev i Newport

Jeg spillede i denne uge i Newport, og det ville være synd at sige, at det blev til den helt store succes. Jeg tabte første runde kval og første runde double.

Det er en fed turneringen på mange måder, men det tennismæssige er meget udfordrende, idet græsset er lidt mere old school, end de andre græsturneringer. Det er blødt, langt og ujævnt.

Jeg fandt mig aldrig til rette med det – hverken mentalt eller spillemæssigt. Det var ærgerligt, for det var en svag ATP turnering, og der var mulighed for at tage nogle point, både i single og double.

Spiller ingen danske futures

Nu er jeg så på vej hjem, hvor jeg de næste tre uger skal træne og spille en future i Irland. Derefter kommer der et langt ryk med turneringer, så jeg sørger for at være så godt forberedt til dem, som muligt.

Det betyder, at jeg desværre ikke kommer til start i de danske futures. Det er jeg ked af. Det var ikke en nem beslutning. Jeg vil altid gerne bakke op om danske tiltag, og er helt vildt glad for, vi har futures på dansk grund.

Jeg har besluttet, at det ikke vil være det bedste for mig at gå på grus midt i denne periode, hvor der er andre prioriteter, jeg vurderer vigtigere for mig på nuværende tidspunkt.

YNWA

Forrige artikelVerdens bedste spiller i Boxen
Næste artikelTjekkiets nye hotte navn: Jiri Vesely
Frederik Løchte Nielsen
Frederik Løchte Nielsen er Danmarks bedste tennisspiller på herresiden. Han har vundet adskillige Danmarksmesterskaber både udendørs og indendørs i single, double og mixed double. Frederiks karriere toppede i 2012, hvor han vandt Wimbledon i herredouble.