Tirsdag blev førsterunde-kampene i både damernes og herrernes singlerækker spillet. Hovedturneringens format er 24 kampe, hvor de otte seedede sidder over i første runde. Torsdag spilles så anden runde.

Hos damerne var det lutter favoritsejre, og de fleste i meget overbevisende stil. Et opgør var dog uhyre spændende, nemlig kampen mellem to unge og lovende spillere, Emilie Just-Bomholt fra HIK og Vilma Krebs Hyllested fra KB; efter en lang og meget lige dyst, så kunne Vilma til sidst række armene i vejret og fejre sejren på 6-3 5-7 7-5.

Hos herrerne var der flere kampe som gik i tre sæt. Der var set frem til opgøret mellem Anders Grinderslev, Give og Martin Killemose, KB og det blev da også tæt; Anders som er fast mand på Gives danske holdmestre besejrede den tidligere landsholdspiller og mangfoldige danske singlemester, Martin, med 4-6 6-4 6-4. Anders står i næste runde overfor endnu en KBer, 4. seedede Benjamin Hannestad.
En anden gammel kending, Frederik Løchte Nielsen, Lyngby, skulle lige bruge første sæt til at få afstemt spillet, men vandt herefter de to sidste sæt overbevisende.
Og så var der to tætte klubopgør i Gentofte-lejren. Først vandt Sebastian Grundtvig en tæt match mod Jesper Andi Jørgensen med 2-6 7-6 6-1, og det andet Gentofte-opgør var mellem Andreas Boers og Oskar Brostrøm Poulsen, som Andreas hev hjem med 6-3 3-6 6-2.

I dag spilles der kun doubler, singlespillet fortsætter i morgen.