DM-feltet ved de individuelle danske mesterskaber er stærkt i både kvindernes og mændenes rækker. Og med den fantastiske vejrudsigt for resten af ugen, så skal der herfra lyde en stor opfordring til alle tennis interesserede om at lægge vejen forbi Birkerød Tennis Klubs anlæg, hvor mesterskaberne spilles

Hos mændene er August Holmgren, Gentofte topseedet og han står sandsynligvis overfor Lyngbys Philip Hjorth i kvartfinalen. I den anden kvartfinale i øverste halvdel kan det blive til et opgør mellem de to veteraner Frederik Løchte Nielsen, Lyngby og Martin Pedersen, KB; Martin skal dog vinde flere svære kampe før det scenarie er en realitet, for i første runde står Martin overfor Anders Grinderslev fra Give, og klarer han den barriere så venter den 4. seedede klubkammerat, Benjamin Hannestad.

I den nederste halvdels øverste kvartfinale kan det meget vel blive et klubopgør mellem de to KBere Søren Hess-Olesen og Johannes Ingildsen. I den nederste kvartfinale står 2. seedede og forsvarende mester Christian Sigsgaard, Gentofte nok overfor enten Henrik Heise Korsgaard, HRT eller Sebastian Grundtvig, Gentofte.

Tennisavisen tipper Christian Sigsgaard som dansk mester.