I pulje 1 tog Gentoftes herrer mod mestrene fra KB og det blev tæt i et vindblæst opgør. På førstebræt vandt KBs Martin Pedersen en sikker sejr over Philip Ørnø, men på andensinglen vandt Gentoftes Christian Sigsgaard ligeså sikkert over Simon Friis Søndergaard, og da de efterfølgende singler også blev delt, så skulle doublerne afgøre striden.

Her var KBs konstellationer bedre og begge vandt i to sæt. 4-2 til KB.

I den anden kamp måtte Lyngby stille med flere reserver, og bortset fra Andreas Bang på førstesinglen (sejr over svenske Oscar Forsell) så tabte Lyngby resten af opgørene. Lyngbys Alexander Schou havde dog to matchbolde i sin kamp mod Hans Stentoft, så resultatet kunne være blevet mere lige, men Birkerød vinder 5-1.

I pulje 2 vinder Århus 1900 et yderst tæt opgør mod ATK med 4-2. Århus 1900 var uden sine college-drenge, og så blev det spændende. ATKs Mohamed Shabib var dog helt overlegen mod Andreas H. Pedersen på føstesinglen, og storebror Ali på tredjesinglen sørgede for at der stod 2-2 efter singlerne, men så tog Århus 1900 begge doubler; den ene dog med 10-7 i Match Tiebreak.

I den anden kamp vandt Hvidovre med en tysker på toppen en noget ensidig kamp mod HRT med hele 6-0; HRT var ikke tæt på i nogen af kampene.

I pulje 3 var der slet ingen spænding i opgøret mellem Helsingør og HIK; Helsingørs hold er for svagt og de tabte stort i alle matcher. 6-0 til HIK.

Den anden kamp i puljen stod mellem Hillerød og Fruens Bøge, en kamp som Fruens Bøge vinder komfortabelt med 5-1, men det skal dog nævnes at Hillerøds Kim Hansen på førstesinglen slog Morten Garbers; flot resultat af Hillerøds nestor og træner.

Næste runde spilles d. 23. maj

Forrige artikelITF Raleigh: Julia Boserup vinder karrierens 3. ITF-titel
Næste artikelTV Kampe uge 21: ATP 250 og WTA Int. i ugen før French Open. Eursport på banen
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Tennisavisen.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.