Der var topmøde mellem forrige sæsons guld- og sølvvinder i Gentofte, da KBs mestre var på besøg. Men på denne dag var Gentoftes hold ikke i stand til at byde KB spillerne den store modstand – kun Sisse Folmø kunne med sin teknisk begavede tennis slå Rebekka La Cour Hillingsø i et tæt opgør og dermed sikre Gentofte et point i en kamp som først færdigspilles når 1. damedouble genoptages på tirsdag kl 17. på KB. KB fører holdkampen 4-1.

I den anden kamp i puljen vandt Birkerød med 5-1 over Esbjerg på udebane; med til historien hører dog at Esbjerg taber to af kampene i Match Tiebreak.

I pulje 2 bandt HRT i Lyngby med 4-2, og det var især HRTs svenske førstepige Paulina Milosavljevic og holdets tidligere top WTA-spiller Silvija Talaja, som sikrede HRT sejren.

I den anden kamp mellem ATK og Hvidovre, trak Hvidovre også på svensk forstærkning, da Matilda Hamlin vandt i sikker stil over Julie S.B. Olsen, og da også søstrene Tranberg vandt komfortabelt på de næste singler, så var der aldrig tvivl om Hvidovres sejr; kun Karin Stibius måtte bøje sig mod ATKs Liv Deleuran-Skjold.

I pulje 3 vandt Fruens Bøge et tæt opgør mod Skovbakken med 4-2; der stod 2-2 efter singlerne, men Fruens Bøge tog begge doubler og dermed sejren.

I den anden kamp vandt storfavoritterne fra HIK hjemme over Holte med 4-2. Opgøret på førstesinglen vandt Frederikke Uhrskov Støchkel over HIKs Cecilie Melsted i Match Tiebreak, men efterfølgende måtte Frederikke i doublen bøje sig, da hun sammen med makkeren Michala Hedelund tabte førstedoublen til Cecilie og hendes makker Simone Alipieva med de tættest mulige cifre 10-8 i Match Tiebreak.

Næste runde i Elitedivisionen spilles d. 23. maj

Forrige artikelATP Rom: Finalen er afgjort – tæt på udligning i indbyrdes
Næste artikelITF Raleigh: Julia Boserup vinder karrierens 3. ITF-titel
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Tennisavisen.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.