Årets medaljespil for veteranhold 2015 blev i år afviklet i Fruens Bøge Tennisklub den 5. og 6. september. Vi har modtaget denne beretning fra Lars Kastberg, Præsident for Danske Tennis Veteraner.

Der var planlagt 128 kampe fordelt over weekenden. På grund af mange byger lørdag, besluttede holdene at stoppe holdmatcherne, når der var fundet en vinder. Også selv om de enkelte kampe endnu ikke var færdigspillede.

Resultaterne fra alle kampe kan du se på www.dansketennisveteraner.dk

I årets slutspil deltog i alt 16 hold fra JTU, FTU og SLTU.

6 hold fra SLTU, 3 hold fra HIK, som så deltager i SLTU’s veteranturnering, 3 fra Jylland og 4 fra Fyn. Desværre kunne Jylland ikke stille hold i 70+, hvorfor den ledige plads blev besat af et hold fra Sjælland.

Veteran DM har indtil i år været spillet under forskellige regler i de 3 unioner, der har valgt at deltage med hold i det fælles slutspil. Der har været afvigelser m.h.t. antal kampe i den enkelte match, brug af tie-brak, dispensation f. sv. a. alder og klubtilhørsforhold osv.
Alt sammen forskelligheder, der har givet udfordringer ved afvikling af det fælles slutspil. Fra i år er det lykkedes DTV at aftale ens regler med de 3 unioner, så alle veteran-holdkampe spilles efter samme regler.

Slutspillet er nu på andet år blev afviklet af Danske Tennisveteraner i samarbejde med DTF og unionerne. Aftalen er gældende for 2 år og skal derfor senere i år evalueres med DTF og unionerne.

Slutstillingen ses her:

Rækken 40+ Guld: HIK Sølv: Randers Bronze: Taastrup
Rækken 50+ Guld: ATK Sølv: Lyngby Bronze: Århus 1900
Rækken 60+ Guld: Lyngby Sølv: ALTS Bronze: HIK
Rækken 70+ Guld: HIK Sølv: Lyngby Bronze: Fruens Bøge