Gentofte vandt grundspillet og valgte Lyngby som semifinalemodstander i slutspillet. Slutspillet spilles i weekenden på KBs anlæg, og de to semifinaleopgør ser meget jævnbyrdige ud.

Semifinale 1: Gentofte – Lyngby
Kampen starter lørdag kl. 15.30

Holdopstillinger:
1. HS: Christian Sigsgaard – Frederik Løchte Nielsen
2. HS: Oskar Brostrøm Poulsen – Simon Freund
3. HS: Philip Ørnø – Nicolai Ferrigno
4. HS: Kasper Warming – Kristian Pless

Denne kamp kan godt gå i Golden, for der tegner sig et yderst tæt opgør. Står der 2-2 efter singlerne, så er Lyngby svag favorit til atvinde, da holdets doublekonstellationer ser lidt stærkere ud end Gentoftes, men Gentofte-holdet har vist stabil styrke hele grundspillet og må have en stærk tro på egne chancer. Vi tipper en 4-2 sejr til Lyngby

Semifinale 2: KB – HIK
Kampen starter lørdag kl. 15.30

Begge hold må undvære flere af sine bedste spillere, men værst er det nok for HIK, som især skal klare sig uden Holger Rune og Filip Bergevi; havde de to spillere været med i HIKs trup så ville holdet være favorit til at løbe med mesterskabet. Men også KB må undvære sin topspiller i Eric Vanshelboim, som er optaget af turneringsspil i udlandet. Umiddelbart er KB dog stadig svag favorit, og kampen finder nok først sin afgørelse i doublespillet, hvor begge hold er særdeles stærkt besat. Vi tipper 4-2 til KB.

Holdopstillinger:
1. HS: Søren Hess-Olesen – Rafa Miralles
2. HS: Carl Emil Overbeck – Thomas Kromann
3. HS: Martin Pedersen – Christoffer Kønigsfeldt
4. HS: Søren Wedege – Alexander Kønigsfeldt

Forrige artikelDH-slutspil: Gentofte er favoritter
Næste artikelSejr i kvartfinalen i Santiago kan åbne adgang for Holger Rune i ATP 500 Acapulco
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.