Lørdag spilles semifinalerne i årets indendørs DH på KB, og der er lagt op til masser af god tennis. Her følger en kort gennemgang af de to semifinaler og bud på resultaterne.

Semifinale 1: Gentofte – HRT
Kampen starter lørdag kl. 9.00

Holdopstillinger:
1. DS: Emilie Francati – Phillippa Preugschat
2. DS: Maria Jespersen – Sarah Suljadzic
3. DS: Helena Francati – Ena Arnauovic
4. DS: Zoe du Pasquier Jensen – Carla Valentin Jensen

Gentofte vandt i sikker stil grundspillet, og valgte at spille sin semifinale mod HRT, som med nød og næppe formåede at kvalificere sig som det sidste hold til medaljespillet. HRT må spille uden sit stærkeste danske kort, Johanne Svendsen, som er optaget af udenlandske turneringer, og stiller ikke wild card spillere. Sjældent har et hold været så klar favorit i slutspillet som Gentofte er i denne kamp, og det bliver næppe dette opgør som får tidsplanen til at skride. Det vil være en meget stor overraskelse, hvis ikke kampen vindes af Gentofte med 4-0

Semifinale 2: KB – Lyngby
Kampen starter lørdag kl. 9.00

I grundspillet leverede KB og Lyngby hinanden en hård match, men da havde Lyngby også sin stærke japanske spiller på holdet; hun er ikke med i denne gang, men det betyder ikke at Lyngby ikke har muligheder. Flere af kampene er meget åbne, og Lyngby har også kompetente doublespillere på holdet, som kan gøre det svært for KB. Frederiksberg-holdet er dog favorit til at spille sig i finalen, og vi tipper 4-1 til KB.

Holdopstillinger:
1. DS: Rebecca Mortensen – Elena Jamshidi
2. DS: Julie Noe – Natacha Schou
3. DS: Mai Grage – Charlotte Ellegaard
4. DS: Karoline Laursen – Malene Stripp

Forrige artikelRang- og Entrylister uge 10->: Halve ATP-point forlænges. Muligheder åbnes for Clara og Holger
Næste artikelDH slutspil: En åben affære hos herrerne
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.