Uventede klare sejre i mændenes semifinaler

Semifinale 1: KB – Lyngby
Der var lagt op til en spændende rematch af det tætte opgør de to hold udkæmpede i mellemspillet, men afbud fra Frederik Løchte Nielsen og Philip Hjorth til Lyngbys hold, betød at KB måtte bære en klar favoritværdighed. De forsvarende mestre fra Frederiksberg satte sig da også hurtigt på kampen, især efter at Lyngbys Kristian Pless måtte trække sig i starten af opgøret mod KBs Martin Pedersen. Også 2. og 3. singlen gik ubesværet til KB, mens Lyngbys Mads Hjorskov pyntede på stillingen ved at slå Kasper Elsvad i den sidste single. KB lukkede derpå holdkampen ved en overbevisende sejr i 2. herredouble.

Semifinale 2: HIK – HRT
På papiret lignede det et yderst spændende og intenst opgør mellem HIK og HRT. Og den forudsigelse blev også virkelighed, omend HIK sluttede med at vinde holdkampen med 4-0! Men 3 af de fire singler blev afgjort i match tiebreak, alle til fordel for HIK holdet. At resultatet på 4-0 ikke gengiver de tætte opgør, illustreres bedst ved 3. single opgøret mellem HIKs Alexander Kønigsfeldt og HRTs Timon Reichelt, HIK spilleren vandt med 10-7 i match tiebreak efter 2 timer og 40 minutters spil!

Finalen står således mellem KB og HIk, mens bronzematchen er mellem Lyngby oh HRT.

Begge kampe starter kl. 12.30 på KBs anlæg på Pile Allè

Forrige artikelDH kvinder: Gentofte mod KB i finalen
Næste artikelUlige vilkår for Clara Tauson sammenlignet med Italiensk modstander
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.