Roskilde Tennis Klub er under rivende udvikling, og søger nu derfor trænere, der ønsker at være en del af klubben.

Roskilde Tennis Klub har i de seneste år haft en støt stigning i antallet af deltagere på klubbens træningstilbud, herunder senior, junior – og motionisttræning. For at fortsætte denne udvikling og samtidig sikre strategien “Træning til alle”, søger klubben nu én eller flere trænere, der kan styrke klubbens i forvejen dygtige trænerteam, og som samtidig kan være med til at skabe gode tennisoplevelser for de 920 medlemmer, der også gerne skulle blive endnu flere. Det er desuden et vigtigt mål for klubben, at seniorholdene fortsætter turen opad i rækkerne, og at juniorresultaterne fortsætter med at blive endnu bedre og flere.

Klubben skriver følgende i jobopslaget:
Vigtigt for os er det, at du har lyst til at bidrage med lige præcis det, som du er god til. Derfor kan vi være det helt rigtige match, uanset om du har cheftræner, fuldtidstræner, deltidstræner eller timetræner-ambitioner. Afgørende er det, at du gerne vil være med til at udvikle Roskilde Tennis Klub i samarbejde med de øvrige trænere og klubbens frivillige kræfter. Ønsker du en cheftrænerrolle, bliver det som en del af et cheftrænerteam, hvor der forventes en større ansvarstagen for den samlede træningsvirksomhed.

Vi tilbyder et job i en klub, hvor der er god plads til dine tanker og idéer, og hvor der er gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer.

Vi forventer til gengæld et stort engagement, godt fagligt niveau, og lysten til at bidrage til Roskilde Tennis Klubs fortsatte udvikling – ikke blot i tanken, men også i handlingen.

Spørgsmål til jobbet kan rettes til klubchef, Emil Bødker, på telefon: 51 90 86 01

Ansøgningsfrist for jobbet er 3. marts 2016, men vi behandler indkommende ansøgninger løbende. Ansøgningen vedlægges relevante bilag og sendes til e-mail: Emil@roskildetennisklub.dk

Forventet tiltrædelse mellem den 15. april og 1. maj 2016.

Forrige artikelDubai 2016 – Barbara Strycova gjorde favoritfaldene perfekt
Næste artikelITF Junior Copenhagen: Helena i finale med russer, som slog øvrige danske håb
Kristina Loncar
Kristina Loncar, 22 år, er en ambitiøs journaliststuderende fra Roskilde Universitet, der drømmer om at blive en dygtig sportsjournalist. Hun har spillet håndbold de sidste 12 år på eliteplan og som professionel i udlandet, men har sideløbende kastet sin kærlighed på tennissporten i en sådan grad, at hun nu med pen og blok i hånden ønsker at få en fod indenfor tennisverdenen som skribent for Tennisavisen.dk.