Den danske junior spiller, Emilie Francati tager på en turné i det asiatiske i de kommende tre uger. Den danske pige der er nr. 116 på junior verdensranglisten starter turnéen i Hong Kong hvor hun spiller Hong Kong Open Junior Tennis Championships 2014, der en grade 2 ITF junior turnering. I denne turnering bliver Emilie formentlig seedet 3.

Herefter fortsætter Emilie Francati til Japan hvor hun spiller en tilsvarende turnering, Dunlop Srixon Japan Open Junior Championships, en grade 2 ITF junior turnering. Her ser det ud som om hun bliver seedet 6.

Endelig bliver kronen på værket, en af de allerstørste junior turneringer i løbet af sæsonen, Osaka Mayor’s Cup – World Super Junior Tennis Championships. Denne turnering er en grade A ITF juniorturnering, så det bliver ikke større. Den er helt på niveau med juniorturneringerne i Grand Slams. Caroline Wozniacki vandt turneringen i 2004 og 2006. Emilie er direkte inde i hovedturneringen, men hun er ikke seedet, da den traditionelt er meget stærkt besat.

Vi håber Emilie får en rigtig god tur. Held og lykke herfra.

Forrige artikelATP Beijing: Djokovic er ustoppelig, klar til Berdych
Næste artikelDansk junior kvartet til Malaysia og Thailand
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.