Hej allesammen

Jeg ved der var mange Wozniacki fans i Parken mandag. Jeg var der også, men sad desværre for langt væk til at kunne tage billeder og få et detaljeret overblik over kampen. Jeg nød den dog alligvel. I modsætning til mange af jer fik jeg Wozniacki til via Patrik og TV2 at signere nogle fotos af Caroline. Hun var så venlig at signere alle de billeder der var med i mappen, og det var flere end jeg har brug for. For at lave en speciel artikel til Tennisavisen så har jeg fået den ide at I kære læsere er med til at lave artiklen:

For at lokke billeder, som vi må bruge og en lille histore ud af jer kære Wozniacki fans, så er ovenstående 3 billeder på spil til 3 heldige fans. Seneste tidspunkt for at komme med i konkurrencen er onsdag inden midnat. Så bliver artiklen lavet til udgivelse fredag med angivelse af de 3 vindere samt et udvalg af kommmentarer og billeder fra jer fans.

Bidrag kan sendes via MESSENGER – Leif Hørgren Mortensen eller via GMAIL – hoergren1@gmail.com