Tirsdag kl. 23 skal Frederik Løchte Nielsen forsøge at få revanche fra sidste uges 1. runde nederlag mod James Duckworth samt undgå rutsjetur på ranglisten

På den seneste ATP-rangliste kan det konstateres, at Frederik Løchte Nielsen er faldet 104 pladser tilbage til en placering som no. 402.
Den primære årsag hertil er, at han har mistet de 48 point, som blev optjent sidste år ved ATP Challenger turneringen i Champaign, da han var helt fremme i finalen, hvor han tabte 2-6, 2-6 til Adrian Mannarino (FRA).

I år afvikles turneringen en uge senere, og Løchte kan med et tilsvarende resultat ved dette års JSM CHALLENGER OF CHAMPAIGN-URBANA tilbage-erobre pladsen i top 300.
Det forudsætter dog i første omgang, at han i 1. runde besejrer 4. seedede (116) James Duckworth (AUS), som han for en uge siden tabte til i samme runde i Knoxville 6-7(2), 4-6.
Løchte vandt deres første møde i 2013 7-5, 6-2.

Kampen er programsat til tirsdag kl. 23 dansk tid, og den kan følges herunder på Livestream, hvor man fra kl. 17 forinden kan følge disse kampe
– Jared Donaldson (USA) vs. Mitchell Krueger (USA)
– Rola Blaz (SLO) vs. Liam Broady (GBR)
– Dennis Novikov (USA) vs. John-Patrick Smith (AUS)

Kampene på Centrecourt kan følges herunder fra kl. 17, hvor disse singler afvikles
– Raymond Sarmiento (USA) vs. Austin Krajicek (USA)
– Chase Buchanan (USA) vs. Henri Laaksonen (SUI)
– Daniel Evans (GBR) vs. Bjorn Fratangelo (USA)
– Alejandro Falla (COL) vs. Frances Tiafoe (USA)

Man kan desuden gense nogle af mandagens kampe på de to baner.

Forrige artikelITF Junior Mexico: God start for ambitiøs Holmgren i første Grade A
Næste artikelTE junior U14: Oskar Brostrøm Poulsen deler øretæver ud i Stavanger.
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.