2017 har i den grad været året, hvor den danske tennisdarling, Caroline Wozniacki for alvor kom tilbage til toppen af WTA Ranglisten. I starten af 2018 har danskeren fortsat bare braget derudaf, og det er bl.a. også en af årsagerne til, at hun er blandt favoritterne til at modtage titlen, som Årets Sportsnavn 2017, der afholdes af DR d. 6. januar.

Caroline Wozniacki har i flere år haft masser af udsving i sit tennisspil, og ikke mindst i sit privatliv, hvor hun var på vej til at blive gift med den nordirske golfspiller Rory Mcllroy, inden han valgte at gå fra danskeren. 2017 blev dog året, hvor hun vendte tilbage til den absolutte elite, og hun formåede at spille sig i intet mindre end OTTE finaler i løbet af turneringsåret.

Det hele kulminerede, da hun sidst på året vandt WTA Finals, sæsonfinalen hvor de bedste otte tennisspillere mødes, og den mest prestigefyldte tennisturnering efter de fire Grand Slams. I finalen besejrede hun “let” Venus Williams, som hun aldrig nogensinde har vundet over før.

På privatfronten går det også godt for Caroline Wozniacki, der er blevet forlovet med den nu tidligere basketball spiller David Lee.

Selvom Miss Sunshine har haft et formidabelt år, så er der alligevel hård konkurrence fra den anden ketchersport, da Viktor Axelsen i øjeblikket er favorit til at vinde den prestigefyldte titel.

Viktor Axelsen der vandt VM, Tre Super-Series titler og spillede sig op som nr. 1. på verdensranglisten, vurderes til at være favorit til titlen, hvor han kun giver odds 1.35 gange penge igen. Caroline Wozniacki, der ligger nr. 3 på kvindernes WTA Rangliste bag Simona Halep og Garbine Muguruza, kan trøste sig med, at hun er nr. 2. på listen over favoritterne til at hente den prestigefyldte titel.

Caroline Wozniacki giver lige nu odds 4.00, og det er et tæt felt der følger efter den bedste danske tennisspiller nogensinde. Kvindelandsholdet, der vandt sølv ved VM, står til odds 5.50, mens Maja Alm, den danske orienteringsløber, står i odds 7.50. Det danske herrelandshold i fodbold er nr. 5. på listen til odds 15.00, og de efterfølgende konkurrenter Thorbjørn Olesen & Lucas Bjerregaard. Emma Jørgensen, Jakob Fuglsang, Katja Salskov-Iversen & Jena Mai Hansen og slutteligt Amalie Dideriksen, er formentlig ikke nogen, der kan true Wozniacki i at vinde Årets Sportsnavn 2017.

Hvis du ikke tror, at Caroline Wozniacki har hvad der skal til, for at vinde Årets Sportsnavn 2017, så er der måske mere værdi i at spille på hende i den kommende Grand Slam turnering. Den danske tennisspiller har i den grad fundet sin es, og hvis hun skulle gå hen og vinde årets første Grand Slam, Australian Open, så belønnes det lige nu med hele odds 9.00 hos Leovegas Casino. Hvis Caroline Wozniacki skal gå hende og vinde årets første, og hendes første Grand Slam nogensinde, så vil Australian Open ikke være noget dumt bud.

US Open er den turnering, som Caroline Wozniacki har klaret sig bedst i med to finaler, men Australian Open er den Grand Slam, hvor hun er nået næstlængst. En semifinale i 2011 er det bedste danskeren har klaret, men hvis hun skal gå hele vejen, så kan det meget vel blive i år. Caroline Wozniackis fremragende resultater i 2017 og starten af 2018 betyder, at hun efter alt at dømme er finaleseedet til Australian Open, og det giver hende alt andet lige en lettere vej mod sin største sejr nogensinde.

Tror du ikke på Caroline Wozniacki til Australian Open triumf, så er der mulighed for at spille på hende til at vinde en af de andre Grand Slam turneringer. Grusturneringen French Open er den næste på listen. Her gik Caroline Wozniacki videre til kvartfinalen i 2017, men det blev desværre endestationen, da hun mødte en veloplagt Jelana Ostapenko.

Bliver 2018 året hvor Caroline Wozniacki nedlægger French Open, så giver det 21.00 gange pengene igen. En Wimbledon sejr til Caroline Wozniacki giver hele odds 29.00 gange pengene igen, mens de heller ikke har den store tiltro til, at hun vinder US Open, hvor hun ellers har været i finalen to gange i både 2009 og i 2014. Hvis det skulle lykkes Caroline Wozniacki at vinde US Open, så belønnes man lige nu med odds 26.00.

Forrige artikelWTA Auckland: Wozniacki uddelte æg til de morgenfriske
Næste artikelDagens kampe onsdag 3. januar: Caroline Wozniacki på dansk “natarbejde”
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.