Ved $100.000 challenger turneringen i Busan, Korea lykkedes det Frederik Løchte Nielsen at kvalificere sig til hovedturneringen efter en gyser mod Marcos Giron, USA.

Det var en kamp med adskillige muligheder for begge spillere. I første sæt var det Løchte der tilkæmpede sig teten, da han lavede det afgørende brud og vandt 7-5.

I andet sæt var det Marcos Giron der lavede det afgørende brud til 4-3 og sættet endte med 6-4 til amerikaneren.

Tredje sæt blev en gyser, hvor Giron virkelig pressede på. Han tilkæmpede sig i alt 5 breakbolde og det virkede som om det var et spørgsmål om tid før amerikaneren afgjorde det til sin fordel. Alligevel holdt Frederik sin serv og kom foran 6-5 og Giron skulle serve. Giron havde ikke levnet Frederik en eneste breakbold i tredje sæt, så det lignede en tiebreakafgørelse. Men Frederik fik en breakmulighed og hvad gør Marcos Giron? Han laver en dobbeltfejl. Og tredje sæt 7-5 til Frederik Løchte Nielsen.

Det var en match der på mange måder var positiv for Løchte. Han hænger i og bliver belønnet for det. Men det var også en kamp, hvor Marcos Giron viste sig som en spiller vi nok skal høre meget mere til.

I første runde af hovedturneringen skal Frederik møde en anden kvalifikationsspiller, Young Seok Kim, Korea.

Forrige artikelATP München: Finalen udsat på grund af regn
Næste artikelJubilæum: Sport House – 10 år på et hårdt marked
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.