Det blev i begge tilfælde favoritsejre, da Novak Djokovic, Serbien mødte Gilles Müller, Luxembourg og Milos Raonic, Canada mødte Feliciano Lopez, Spanien.

Novak Djokovic var oppe imod en velspillende og stærkt servende Gilles Müller. Den 1,93 m høje spiller fra Luxembourg kunne dog ikke forhindre en stabilt spillende Djokovic vinde 6-4,7-5,7-5.

Derimod var der masser af spænding i kampen mellem Milos Raonic og Feliciano Lopez. Raonic er en lidt indadvendt og tilsyneladende “iskold” spiller, men virker samtidig dragende og spændende. Lidt ligesom Bjørn Borg i sin tid. Og udenfor banen er Raonic en meget venlig og ydmyg  person. Der er mere “spræl” i Lopez, der sidste år havde en forrygende sæson.

Lopez pressede Raonic ud i 5 sæt. Men kampen endte med 6-4,4-6,6-3,6-7(7),6-3 i canadierens favør. Begge servede fantastisk og kampen viste specielt at Raonic der er ATP’s superserver udvikler andre dele af sit spil så han nærmest bliver mere og mere komplet for hver gang man ser ham. Raonic laved 30 serveesser, mens Lopez producerede 21. Det var en spillemæssigt langt bedre kamp end forventet.

Raonic står i kvartfinalen overfor Djokovic og selvom Djokovic er favorit skal man afskrive den hårdt servende canadier.

Kvartfinalerne ser således ud:

Milos Raonic, Canada – Novak Djokovic, Serbien
Stan Wawrinka, Schweiz – Kei Nishikori, Japan
Tomas Berdych, Tjekkiet – Rafael Nadal, Spanien
Andy Murray, England – Nick Kyrgios, Australien

Forrige artikelAustralian Open: Japansk ekstase – Nishikori i kvartfinalen
Næste artikelMaui Challenger: Løchte åbner mod Jason Jung
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.