Vi er ved at nærme os kvartfinalerne ved Australian Open og der bliver i 1/8 finalerne spillet vidunderlig tennis.

En af de kampe der var store forventninger til var kampen mellem Kei Nishikori, Japan og David Ferrer, Spanien. Og det blev en nydelse at se på. Kampen var dog blottet for spænding, idet Nishikori på dagen var for stærk. Kei Nishikori vandt klart 6-3,6-3,6-3. Specielt Nishikoris forhånd havde verdensklasse.

Det er altid en fornøjelse at se Nishikori, og det er ikke kun hans tennis vi taler om. Nishikori er blevet et ikon i Japan. Og næsten hvor som helst han træder ind på en bane i verden, ser alt ud til at være en japansk kulisse. Ligeledes idag var Rod Laver Arena nærmest oversået med japanske flag. Og der var en fantastisk stemning. En oplevelse i sig selv.

Nu venter den forsvarende mester Stan Wawrinka, Schweiz på Kei Nishikori. Stan Wawrinka vandt sin 1/8 finale over Guillermo Garcia Lopez, Spanien med 7-6(2),6-4,4-6,7-6(8). Og det kan blive en oplevelse at se de to spille. De spillede en nærmest episk femsætter ved US Open i 2014.

Rafael Nadal, Spanien spiller sig mere og mere i form efter sin operation i december. Han vandt sin 1/8 finale over Kevin Anderson, Sydafrika med 7-5,6-1,6-4.

Nadal skal møde Tomas Berdych, Tjekkiet der vandt over Bernard Tomic, Australien med 6-2,7-6(3),6-2.

Andy Murray, England spillede sig forbi Grigor Dimitrov , Bulgarien med cifrene 6-4,6-7(5),6-3,7-5. Murray får fornøjelsen af den sidste australier i turneringen, Nick Kyrgios. Kyrgios spillede en vanvittig 1/8 finale mod Andreas Seppi, Italien som australieren vandt i fem sæt med cifrene 5-7,4-6,6-3,7-6(5),8-6.

I skrivende stund mangler Milos Raonic, Canada mod Feliciano Lopez, Spanien at blive færdigspillet, ligesom kampen mellem Novak Djokovic, Serbien mod Gilles Müller, Luxembourg.

 

Forrige artikelITF Palm Coast: Flot sejr bringer Ørnø i kvalifikationsfinale
Næste artikelAustralian Open: Djokovic og Raonic klar til kvartfinalerne
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.