Ja hun vandt over sig selv, banen, umpiren, publikum og sin modstander. Tredje runde kampen som Wozniacki skulle spille, blev spillet sent på Rod Laver banen – til glæde for de europæiske seere. Kampen var mod 26 årige Kikki Bertens fra Holland, som Caroline kender godt. De mødtes to gang i 2017 med Caroline som vinder hver gang. Det skete også i dag i en ganske velspillet kamp, med lidt indbygget drama.

Første sæt blev en god demonstration af, hvordan man tæmmer en modstanders forhånd, der er Kiki Bertens bedste våben. Med lidt åbningsnerver kom Wozniacki i gang og brød Kikis serv, efter at have hevet sit eget parti i land med lidt besvær. Det blev 30 før Bertens kom på tavlen. Kiki Bertens spillede meget på Wozniackis forhånd, der traditionelt er Wozniackis svage punkt, men ikke i dag, hvor Caroline sendte rigtig gode forhånds vindere afsted. Det blev 52 før Kiki kom tilbage i kampen for alvor. Hun brød til 54 og Caroline kunne mærke presset, men holdt og brød efterfølgende Bertens serv nok engang og tog sættet 64. Det der var forskellen mellem de to var konsistens og færre uprovokerede fejl samt gode server.

Godt fra start

Første sæt i hus

første sæt statistik

Andet sæt lignede i starten første sæt og Caroline var forholdsvis hurtigt foran 41. Det der fulgte var gode partier, hvor der blev kæmpet om hver bold af begge spillere. Caroline havde lidt kørende med umpiren, der ikke var specielt god, om banen, om bolde og det så lidt ud til, at det også fik betydning for kampen. Således var sidste parti i andet sæt et sandt mareridt for Caroline. Sur på umpiren, sur på banen med møl og mågeklatter, sur på publikum (der var sidst i kampen en del negative tilråb) og sur på sin ketsjer, der fik et fur – hvilket hun godt kunne have fået en straf for. Kiki Bertens havde ikke noget at tabe, og spillede som hun burde have gjort i hele kampen. Det blev således lige 6 gange, fordel til Kiki 2 gange, hvor den ene gang var efter en dobbeltfejl, hun havde selv fordel 4 gange før det lykkedes at hive sejren hjem 64 63. Godt og indædt kæmpet mod en i form modstander en modstander der ligner Carolines næste modstander den 29 årige Magdaléna Rybáriková fra Slovakiet. Pøj pøj med det.

Så blev den “irriterende” kamp overstået

Kamp statistik

Baneinterview efter kampen

For 20de gang i 4de runde i en slamturnering – 6te gang i AO