ATP turneringen i Rotterdam er nået til sin sidste kamp efter en turnering hvor favoritterne har domineret. Og det blev da også to af de to spillere man på forhånd havde troet kunne gå i finalen, der rent faktisk gjorde det.

Tomas Berdych, Tjekkiet der også under Australian Open viste sig formstærk vandt over “overraskelsen”, Gilles Simon, Frankrig med 6-2,6-1. Det var spil til et mål i den kamp. Berdych var skræmmende stærk.

Stan Wawrinka, Schweiz var lige en spids bedre end Milos Raonic, Canada. Wawrinka vandt 7-6(3),7-6(7). Det var en kamp hvor der dueller der ikke var af denne verden. Et par herlige spillere som vi nok skal få set en hel del til i løbet af sæsonen.

Finalen spilles søndag eftermiddag tidligst fra kl. 15.30 (doublen spilles inden). CMore Tennis viser finalen, ligesom tennistv.com viser den.

Forrige artikelWTA: Dubai Championship – spilleplan + resultater søndag
Næste artikelATP Memphis: Nishikori kæmper sig i finalen
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.