Lørdag aften blev semifinalerne ved ATP turneringen i Rom spillet. Og det blev nogle gode semifinaler, hvor de to kommende finalister dog leverede varen, da det gjaldt.
BNP Paribas Masters - Day Five
Novak Djokovic

De to finalister holdt deres seedning

Novak Djokovic fra Serbien stod i sin semifinale over for spanske David Ferrer i deres indbyrdes 20. opgør (fordel til Novak Djokovic med 14-5). Derfor var der da også lagt op til, at verdensetteren Novak Djokovic skulle løbe med sejren denne lørdag. David Ferrer havde dog ikke planer om “bare” at lade ham få sejren, men måtte efter 1 time og 34 minutter se Novak Djokovic strække armene i vejret med sejr på 6-4, 6-4.

I den anden semifinale stod de to schweiziske landsmænd og gode venner; Stan Wawrinka og Roger Federer over for hinanden. De to havde mødt hinanden 17 gange med klart overtag til Roger Federer på 15-2. Stan Wawrinka startede kampen fremragende og var i løbet af ingen tid foran 3-0. Roger Federer er dog kendt for ikke at lægge sig ned frivilligt, så han kæmpede sig stille tilbage til 3-3, og de to spillere kom også på 4-4, inden Roger Federer tog kampen i sin hule hånd, og efter “kun” 55 minutter kunne Roger Federer juble med sejr på 6-4, 6-2.

Finalen spilles søndag, og det bliver de to finalisters 38. opgør med lille fordel til Roger Federer på 20-18.