Ved ATP turneringen i Newport er første runde netop overstået, flere af de seedede spillere var i problemer, og mest bemærkelsesværdigt var det, at 1. seedede John Isner (USA) måtte forlade turneringen. Tennisavisen bringer her de vigtigste resultater.

Rajeev Ram (USA) som vandt turneringen i Newport for 6 år siden, men ellers primært henter sine sejre i double, slog John Isner efter tre tætte sæt 6-7(5) 6-3 7-6(8), det kan dog nævnes at Ram vandt en challenger tidligere på året, og generelt har vidst lovende takter i sine singler.

Newport er i øvrigt eneste ATP turnering Ram har vundet i single, men han befinder sig åbenbart godt på græsset, hvilket han også viste i Manchester Challenger, hvor han blandt andet slog Frederik Løchte Nielsen i anden runde, for derefter at måtte udgå med en skade i semifinalen, ved stillingen 0-0 i det afgørende 3. sæt.

2. seedede Ivo Karlovic (CRO) måtte også ud i tre sæt, men kunne dog række armene i vejret efter en sejr på 7-6(4) 6-7(6) 6-4 over Illya Marchenko fra Ukraine

3. Seedede Bernard Tomic (AUS) skulle kun bruge to sæt, men det var på at forlade turneringen, efter et nederlag til landsmanden John-Patrick Smith 6-3 7-5.

4. Seedede Jack Sock (USA) er til gengæld videre efter en sikker sejr 6-2 6-0 over tjekkiske Radek Stepanek som var med i turneringen via “protected ranking”, som spillere kan benytte sig af efter en længere skadesperiode.

5. Seedede Adrian Mannarino (FRA) er også videre, efter en sejr over den tyske veteran Tommy Haas 6-7(5) 7-6(1) 6-4.

 

 

 

 

Forrige artikelITF Castelo Branco: Søren Hess-Olesen indleder prof-karriere med 4 sejre
Næste artikelWTA Båstad: Larsson og Serena hovedretten i 1. runde onsdag
Lars Ostenfeldt
Fra sidelinjen følger jeg alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Derudover er jeg betaget af fremtidens stjerner Borna Coric og Alexander Zverev.