Wimbledon lakker mod enden, men tenniselskere skal ikke føles sig snydt. På den anden side af Atlanten startede kvalifikationen til ATP Newport i dag, det skete med et bemærkelsesværdigt comeback

Mark Philippoussis: 38 år, vinder af 11 ATP turneringer, 2 finaler ved grand slams, og en placering som nr. 8 i verden, gjorde i dag comeback efter næsten 9 års pause.

Med et wildcard i hånden kunne Philippoussis i dag stille op ved første runde af kvalifikationen, her ventede amerikaneren Eric Quigley.

Det blev aldrig en køn kamp, Philippoussis lavede et hav af doublefejl, og endte med at komme til at bøde for sin svigtende serv, efter han tabte i tiebreak i begge sæt 7-6(1) 7-6(4)

Det er efterhånden flere uger siden Mark Philippoussis offentliggjorde sit comeback, men indtil videre har Philippoussis ikke planer om flere turneringer.

Comebacket er dog ikke helt slut, sammen med Ryan Harrison deltager Philippoussis også i double.

Turneringen i Newport har også dansk deltagelse, Frederik Løchte Nielsen er 8. seedet i kvalifikationen, og spiller senere i dag mod Adrien Bossel fra Schweiz

Forrige artikelITF Amstelveen: Karen Barbat slår 1. seedede i semifinale
Næste artikelITF Knokke: Simon Friis Søndergaard i kvalfinale
Avatar photo
Fra sidelinjen følger jeg alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Derudover er jeg betaget af fremtidens stjerner Borna Coric og Alexander Zverev.