Der har ikke været så meget at rafle om indtil videre i ATP-turneringen i Dubai. Her stormer forhåndsfavoritterne videre, og levner ikke deres modstandere mange chancer.

I sikker stil er Novak Djokovic, Roger Federer og Andy Murray sikkert videre til tredje runde i ATP-turneringen der i disse dage spilles i Dubai, hvor der udover en stor præmiesum også er en del point til ranglisten at hente.

Den uhyggelige kvartet bestående af Djokovic, Federer og Murray viser skræmmende styrke. I turneringen første runde spillede D’Herrer sig i overlegen stil videre, og det samme gjorde sig gældende i deres respektive anden-runde kampe.

Her stod Djokovic overfor russiske Andrey Golubev, der ikke havde meget at stille op. Opgøret endte 6-1, 6-2, og på knap en time kunne Golubev forlade banen med en lille øretæve i bagagen.

Skotten Andy Murray uddelte sågar æg til sin modstander i 2. runde, hvor portugisiske Joao Sousa blev slået med cifrene 6-0, 6-2.

Heller ikke megen svinger i valsen var der for Roger Federer, der trods lidt problemer sikkert slog Fernando Verdasco med cifrene 6-4, 6-3 ligeledes efter en times spil.

I næste runde står Andy Murray overfor kroatiske Borna Coric, mens tjekken Tomas Berdych for fjerde gang i karrieren møder ukraineren Sergiy Stakhovsky.

Franskmanden Richard Gasquet skal for fjerde gang forsøge at slå Roger Federer, mens Novak Djokovic møder kvalifkationsspilleren Marsel Ilhan fra Tyrkiet.

Forrige artikelEntryliste: Uge 11, Premier Indian Wells, Caroline, Serena m.fl.
Næste artikelWTA Acapulco: Maria Sharapova videre til 2. runde
Nikolaj Jensen er en ung, ambitiøs tennisskribent, der udlever drømmen om at blive sportsjournalist. Nikolaj har selv spillet tennis i flere år, og har som målsætning at levere de bedste tennisnyheder og -historier til læserne på Tennisavisen.dk.